REKLAMI GEÇ

Korsan taşımacılıkla mücadele başladı

Korsan taşımacılıkla mücadele başladı

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü’nün işbirliğinde başlattığı korsan taşımacılıkla mücadele devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 11:58

Şoförler ve Otomobilciler Odası, Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, taksici ve nakliyecilere yönelik denetimler gerçekleştiriyor. Ekipler Ankara ve İzmir asfaltı üzerinde yaptıkları denetimlerde taksi ve nakliye araçlarını kontrol ediyor.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, “Oda olarak vergisiyle, sigortasıyla, taksimetre masrafıyla ve diğer giderlerle taksicilik ve nakliyecilik yapan esnafımızı korumak zorundayız. Büyükşehir Belediyemiz ve Emniyet Müdürlüğümüzün ekipleriyle başlattığımız denetimlere aralıksız devam ediyoruz. Yaptığımız denetimlerde korsan taksicilik ve nakliyecilik yapan 5 araç trafikten men edildi ve cezai işlem uygulandı. Oda olarak yıl boyu ara vermeden denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

İşini yasalara uygun yapan esnafla sorunlarının olmadığını belirten Semerci, “Korsanla mücadele konusunda gerek oda yönetimimiz, gerekse üyelerimizle birlik içerisinde hareket ediyoruz. Kimsenin ekmeği ile oynamak gibi bir anlayışa sahip değiliz. Sadece her şeyin yasalara uygun olması gerektiğini savunuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 15 30Az Bulutlu