REKLAMI GEÇ

Denizli Büyükşehir’den 7 itfaiye hizmet binası

Denizli Büyükşehir’den 7 itfaiye hizmet binası

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayan İtfaiye Daire Başkanlığı’nı daha da güçlendirmeye hazırlanıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 7 bölgeye daha modern standartlarda itfaiye hizmet binası inşa edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2016 Cuma, 11:29

Türkiye’de örnek gösterilen bir itfaiye teşkilatına sahip olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, itfaiye hizmetlerinde kaliteyi daha da artırmak için ihtiyaç duyulan bölgelere yeni hizmet binaları kazandırmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında hayata geçecek çalışmayla Babadağ, Baklan, Çal, Honaz, Acıpayam ile Çameli’nin Kirazlıyayla ve Kalınkoz mahallelerine modern standartlarda itfaiye hizmet binası inşa edecek. Toplam 7 noktaya yapılacak itfaiye hizmet binalarıyla vatandaşların can ve mal güvenliği daha güçlü bir şekilde sağlanacak.

itfaiye-gucleniyor-1

“CAN VE MAL GÜVENLİĞİ HER ŞEYDEN ÖNCE GELİYOR”
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın kentin her noktasında hizmet verdiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “İnsanlarımızın can ve mal güvenliği bizim için her şeyden önce geliyor. Bu doğrultuda kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de modern itfaiye hizmet binaları kurduk” dedi.

itfaiye-gucleniyor-2

PROJE 1 YIL İÇERİSİNDE HAYATA GEÇECEK
Başkan Zolan çalışmaların bir yıl içerisinde bitirileceği de belirterek, “Avrupa standartlarında donanıma sahip araç, ekipman ve personel ile Denizlimizin gece gündüz hizmetinde olan bir itfaiye teşkilatına sahibiz. Vatandaşlarımızın canına tek bir zarar gelmemesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu