REKLAMI GEÇ

Denizli demokrasi nöbetinde

Denizli demokrasi nöbetinde

Denizli, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’dan bu yana Delikliçınar Meydanı’ndaki demokrasi nöbetini sürdürüyor. Nöbetin 10. gününde de halk meydanı doldurdu, halk müziği sanatçıları küçük bir konser ile coşkuya eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2016 Pazar, 22:46

Denizlililer, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlattıkları demokrasi nöbetlerini sürdürüyor. Her akşam Delikliçınar Meydanı’nda bir araya gelen Denizlililer, millet iradesine ve demokrasiye olan bağlılıklarını ortaya koyuyor.

denizli-demokrasi-nobeti-10-gun-1

Demokrasi nöbetinin 10. gününde de Denizlililer Delikliçınar Meydanını doldurdu. Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale Belediyeleri ekipleri vatandaşlara küçük ikramlarda bulundu.

Saat 22.00’den sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı halk müziği sanatçıları küçük bir konser verdi. Konserin ardından sahneye her akşam olduğu gibi mehter takımı çıktı, meydanı dolduranları coşturdu.

denizli-demokrasi-nobeti-10-gun-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
13 Mayıs 2025 Salı 14 27Parçalı Bulutlu
14 Mayıs 2025 Çarşamba 14 26Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2025 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 15 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 17 31Parçalı Bulutlu