REKLAMI GEÇ

DESKİ’den içme suyu açıklaması: “Hiçbir sorun yok”

DESKİ’den içme suyu açıklaması: “Hiçbir sorun yok”

Denizli’nin içme suyuna yönelik sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar DESKİ’yi harekete geçirdi. İçme suyunun aralıksız olarak kontrol edildiğini belirten DESKİ yetkilileri, “Sosyal medya paylaşımlarına itibar etmeyin, suyu güvenle içebilirsiniz” açıklaması yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2019 Pazartesi, 14:42

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden içme suyu ile ilgili yayılan haberlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Sosyal medya üzerinden Denizli içme suyuyla ilgili kaynağı belli olmayan, hiçbir suretle gerçeği yansıtmayan yazılar yayınlandığının belirtildiği açıklamada, “İçme sularımız Büyükşehir DESKi Genel Müdürlüğü ekiplerince sürekli kontrol edilmekte olup, Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da ‘İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik’ doğrultusunda sürekli olarak denetlenmektedir. Denizli içme suyu şebekesinin tamamı ‘İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik’ esasları gereğince tüm standartlara uygun olup, gerekli tüm kontrolleri yapılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulmaktadır. İçme sularımızın güvenle tüketilmesinde hiçbir sakınca yoktur” denildi.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 13 Mayıs 2019, 18:37

iyi de sosyal medya normal medya herneyse buralardaki haberleri niye hafife alıyorsunuz,bu bahsi geçen su ile ilgili ne gibi bir öngörünüz ve çalışmanız var.vatandaş bilmeli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu