REKLAMI GEÇ

Denizli Emniyet Müdürlüğü EDS noktalarını açıkladı: Denizli’de EDS nerelerde uygulanacak?

Denizli Emniyet Müdürlüğü EDS noktalarını açıkladı: Denizli’de EDS nerelerde uygulanacak?

Denizli’de elektronik denetleme sistemi (EDS) 1 Ekim itibariyle uygulamaya giriyor. Denizli Emniyet Müdürlüğü, 20 noktada hız kontrolü, 23 noktada da park ihlali kontrolü yapılacağını bildirip noktaları açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2021 Salı, 12:09

Denizli Emniyet Müdürlüğü, yazılı açıklama ile 1 Ekim itibariyle elektronik denetleme sisteminin (EDS) devreye gireceğini duyurdu. Açıklamada, “İlimiz karayollarında yol kullanıcılarının can ve mal güvenliğini sağlamak, düzenli ve güvenli trafik akışı ile trafik kural ihlalinde bulunan araçları tespit etmek, ayrıca asayiş ve güvenlik konularında araçların sorgusunun yapılarak sakıncalı olanlara anında müdahale etmek amacıyla, (20) koridorda Ortalama Hız Tespit Sistemi ile (23) noktada ise Park İhlal Tespit Sisteminden oluşan Elektronik Denetleme Sistemleri 01 EKİM 2021 CUMA günü faaliyete geçirilecektir” denildi.

Açıklamaya göre hız ve park ihlali denetimlerinin yapılacağı noktalar şunlar:

Yorumlar

Ali Aktürk   -  Bağlantı 29 Eylül 2024, 11:28

Vatandaşa uygun yol ve otopark yapmasın planlarında belediye ve resmi kurumlar,hız konusunda da acil durumda bile ceza kes,neymiş alo denecek önce vs Devlet İSRAF EDECEK BELEDİYELER DAHİL TELAFİSİ CEZA İLE TAMAMLA,KOLLUK KUVVETİ SEVK VE İDARE ETMELİ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2025 Salı 14 28Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 17 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 19 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 19 35Sıcak
24 Mayıs 2025 Cumartesi 20 35Sıcak