REKLAMI GEÇ

Denizli Filarmoni Orkestrası’ndan büyüleyici konser

Denizli Filarmoni Orkestrası’ndan büyüleyici konser

Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Dünyaca ünlü keman sanatçısı Muhammed Yıldırır’ın sahne aldığı Denizli Filarmoni Orkestrası muhteşem bir performansa imza attı. Denizli Filarmoni Orkestrası’nın büyüleyici konserine katılan davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2024 Salı, 16:08

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Filarmoni Derneği işbirliğinde klasik müzik konseri düzenledi. Denizli Filarmoni Orkestrası’nın Dünyaca ünlü keman sanatçısı Muhammed Yıldırır ile birlikte sahne aldığı klasik müzik konserine katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşene konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra binlerce müziksever eşlik etti.

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Muhammed Yıldırır’ın sahne aldığı konserin şefliğini ise Neslihan Kağa Demirbacak yaptı.

Konserde P.Sarsate, F. Kreisler, J.Hubay, A. Vivaldi gibi klasik müzik bestecilerinin yanı sıra H.Dede Efendi, R.Aysu, G.Dinicu, B.Babai gibi Türk müziği ve Çigan müziğinin öncü isimlerinin eserleri de yer alırken Denizli Filarmoni Orkestrası’nın büyüleyici konserine katılan davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu