REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak’tan müdürlere proje uyarısı

Vali Altıparmak’tan müdürlere proje uyarısı

Vali Ahmet Altıparmak, Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda kentte görev yapan kamu kurumlarının il müdürleriyle bir araya geldi. Vali Altıparmak, müdürlerden daha fazla proje üretmelerini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2017 Cuma, 09:57

Vali Ahmet Altıparmak, GEKA’nın ev sahipliğinde Polisevinde düzenlenen toplantıda, Denizli’de görev yapan Kamu Kurumlarının İl Müdürleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda, GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan, Ajans hakkında bilgiler vererek yapılan ve desteklenen projeler, teknik destek programı çerçevesinde ajansa bağlı Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yapılan eğitim ve eğitime katılım sayıları ile en fazla proje başvurusu yapan kurumlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Vali Altıparmak toplantıda kurum müdürlerinden daha fazla proje üreterek ajansa başvurularını arttırmalarını istedi. GEKA’da görevli uzman personellerin kurumlarla irtibata geçerek, nasıl proje hazırlamaları gerektiği konusunda bilgi vermeleri gerektiğini de vurgulayan Altıparmak, karşılıklı istişarelerle önemli projeler üretilebileceğinin altını çizdi.

Ülke tarafından Avrupa Birliği fonlarına önemli oranda para aktarıldığına dikkat çeken Vali Altıparmak, “Avrupa Birliği tarafından bize ayrılan fonun yüzde 50’sini harcayamıyoruz. Şu anda daha yeni bu rakamın biraz üstüne çıkabildik. Herkes kendi sektörü ile ilgili proje havuzlarına baksın, o proje havuzlarından yüzlerce proje sunabilirsiniz. Birkaç personelin işi o olsun. Denizli bunu hissettirmeli. Sizlerin de bunu hissettirmeniz gerekiyor. Siz göreve gelmeden önce bir şeyler yapılmamış olabilir. Siz ‘ben bu kadar proje yaptım’ diyebilmelisiniz. Hazineden size gelen kaynak belli. Bunun ötesinde bir şey yapmak gerekiyor. Bu kaynakta nihayetinde ülkenin elindeki bir değer. Bunu da kullanmamız lazım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu