Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konu: Üçgen Çarşısı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Zolan Üçgen Çarşısı ile ilgili bilgi verdi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2017 Cumartesi, 10:20
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi. Başkan Osman Zolan, meclis toplantısında Üçgen Çarşısı ile İlgili açıklamada bulundu.
Bağımsız Meclis Üyesi Av. Bekir Çapar Ağustos Ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nın ilk gününde gündem maddelerinin okunmasının ardından söz alarak Başkan Osman Zolan’a Üçgen Çarşısı’nın akıbetini sordu.
‘KAT MALİKLERİNDEN BİR KURUŞ ALMAYACAĞIZ’
Çapar’ın sorusu üzerine süreci anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daha önce kat malikleri ile gerçekleştirilen toplantıda konuyu anlattığını dile getirdi. Meclis üyelerinin öğrenmesi için yeniden süreci anlatan Zolan, “Kentimize yakışmayan bir yapı için ve mağdur olan kat maliklerimiz için hareket ediyoruz. Kimse mağdur olmasın, üstüne yatırımları değerlensin diye çalışıyoruz. Biz burayı belediye olarak yıkacağız ve arsa haline getireceğiz. O zaman mülk sahiplerinin kazancı da artacak. Biz bu çalışma ve yıkım esnasında da kat maliklerinden bir kuruş para talep etmeyeceğiz” dedi.
Çapar bu sözün üzerine maliklerden para alınmayacağı sözünün meclis tutanaklarına geçmesini istedi. Başkan Zolan’da sözünün teminat olduğunu ve arkasında duracağını belirtti.
Üçgen konuşmalarının ardından meclis gündem maddelerini Pazartesi günü görüşmek üzere Meclisin Ağustos ayı ilk oturumunu sonlandırdı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 15 | 30 | Az Bulutlu |