Denizli’nin yeni başsavcısı Ergül Yılmaz

Hakimler Savcılar yaz kararnamesi yayınlandı. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’na Malatya Başsavcısı Ergül Yılmaz atandı. Denizli’nin yeni Başsavcısı Yılmaz, trafik kazasında kaybettiğimiz Başsavcı Mustafa Alper’den Malatya’da görevi devralmıştı.
Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2017 Salı, 05:39
Son düzenlemelerin ardından yeni yapılanması tamamlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), adli ve idari yargıdaki hakim ve savcıyla ilgili yaz kararnamesindeki son rötuşları yaptı.
Ergül Yılmaz, şehit Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in Malatya’dan Denizli’ye atandığı kararnameyle Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilmişti.
Kararname ile 780 hakim ve savcının yeri değişti. Değişiklikleri Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve HSK üyesi Kenan İpek Twitter hesabından duyurdu.
HSK’nın yaz kararnamesine göre 32 ilin başsavcısı değişti.
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’na Malatya Başsavcısı Ergül Yılmaz atandı. Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, kazada hayatını kaybetmişti. Başsavcı Alper’in vefatının ardından Başsavcı Vekili Vedat Kadri Özüer bu görevi yürüttü.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 15 | 30 | Az Bulutlu |