REKLAMI GEÇ

Vali Karahan 5 Temmuz’da yeni makamında olacak

Vali Karahan 5 Temmuz’da yeni makamında olacak

Giresun Valisi iken Bakanlar Kururlu Kararnamesi ile Denizli’ye atanan Hasan Karahan, 5 Temmuz Çarşamba günü Denizli Valiliği’ndeki yeni makamında göreve başlayacak. Merkeze alınan Denizli Valisi Dr. Ahmet altıparmak ise 4 Temmuz’da Denizli’den ayrılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2017 Cuma, 14:22

Bakanlar Kurulu Kararnamesi’nin ardından Denizli’de göreve başlama hazırlıklarını sürdüren Vali Hasan Karahan, son görev yeri olan Giresun’da veda ziyaretlerini de tamamladı. 5 Temmuz Çarşamba günü Denizli Valiliği’ndeki yeni makamında göreve başlayacak olan Vali Karahan, 4 yıldır görev yaptığı Giresun’da vatandaşlarla vedalaştı.

TURİZMDE BİR ÇOK PROJEYE START VERMİŞ
Giresun halkı ile iç içe, barışık ve mütevazi tavırları ile tüm Giresun halkının takdirini ve sevgisini kazanan yeni Denizli, eski Giresun Valisi Hasan Karahan, turizme katkı yapan projeleriyle tanınıyor. Giresun’da turizm adına birçok projeye start verdiği bilinen Vali Karahan’ın, Türkiye Turizm Stratejisi 2023 Eylem Planı strateji belgesi kapsamında Ülkemizde turizmin 12 aya yayılması, turizm ürününün çeşitlendirilmesi, turizmin ülkemizde öncü sektör haline dönüştürülmesi yönünde yaptığı çalışmalar da ön plana çıkıyor.

DENİZLİ YENİ VALİSİNİ BEKLİYOR
Yine Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Dr. Altıparmak’ın 4 Temmuz Salı günü Denizli’den ayrılacağı öğrenildi. Yeni Vali Hasan Karahan’ın, görevine başlayacağı 5 Temmuz Çarşamba gününden itibaren resmi kurum müdürlerinden brifing almaya başlayacağı, Denizli’nin çözüm bekleyen sorunları, ekonomi ve turizm alanında bilgi alacağı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu