REKLAMI GEÇ

Hamilelik Okulu’nda 6. dönem

Hamilelik Okulu’nda 6. dönem

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganı ile başlatılan Hamilelik Okulu’nda 6. dönem sona erdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2017 Cuma, 16:31

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projesi Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirilen Hamilelik Okulu’nda 6. dönem mezunlarına sertifikaları verildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde düzenlenen sertifika törenine, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Odak Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzman Dr. Ayşegül Sözeri Özdemir ve kursiyerler katıldı.
“Kadın mutlu olursa aile huzurlu olur” diyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz şuna inanıyoruz; kadının mutluluğu, huzuru topluma sirayet eder. O yüzden kadınlarımız için ne yapsak azdır. İnşallah biran evvel hasretle beklediğiniz çocuklarınıza kavuşursunuz” dedi.

BABA ADAYLARINA DAVET
Değirmenci, “Bizler Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz Hamilelik Okulu kurslarımıza sadece anne adaylarımızın değil baba adaylarımızın da gelmelerini istiyoruz. Bebek bakımı nihayetinde sadece anneye özgü yada sadece annenin alacağı bir sorumluluk değil” diye konuştu.

Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Ücretsiz olarak düzenlenen Hamilelik Okulu’na katılan anne adaylarının 3 hafta süren 12 saatlik eğitim aldığı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 14 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 13 22Mevzi Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 12 20Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11 23Parçalı Bulutlu