Denizli Heyeti, Ankara’da bakanlık düzeyinde görüşmeler yaptı

Denizli Platformu, Denizli Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Ankara’da bakanlık düzeyinde temas gerçekleştirdi. Görüşmelerde, Denizli’nin istekleri iletildi, yatırımlar görüşüldü.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2023 Salı, 12:49
Denizlili sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin oluşturduğu Denizli Platformu, “Başkent” eksenli görüşme trafiği gerçekleştirdi.
Bakanlık ve başkanlık düzeyinde gerçekleşen görüşmelere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Cahit Özkan, Denizli Platform Sözcüsü Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör katıldı.
Heyet; Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve önceki dönem Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu gibi isimleri ziyaret etti.
Ziyaretlerde, Denizli’nin istekleri iletilirken, aynı zamanda kente yapılacak yatırımlar da görüşüldü.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
3 Temmuz 2025 Perşembe | 19 | 35 | Sıcak |
4 Temmuz 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |
5 Temmuz 2025 Cumartesi | 23 | 38 | Sıcak |
6 Temmuz 2025 Pazar | 25 | 41 | Sıcak |
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 26 | 43 | Sıcak |