REKLAMI GEÇ

Denizli Heyeti, Ankara’da bakanlık düzeyinde görüşmeler yaptı

Denizli Heyeti, Ankara’da bakanlık düzeyinde görüşmeler yaptı

Denizli Platformu, Denizli Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Ankara’da bakanlık düzeyinde temas gerçekleştirdi. Görüşmelerde, Denizli’nin istekleri iletildi, yatırımlar görüşüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2023 Salı, 12:49

Denizlili sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin oluşturduğu Denizli Platformu, “Başkent” eksenli görüşme trafiği gerçekleştirdi.

Bakanlık ve başkanlık düzeyinde gerçekleşen görüşmelere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Cahit Özkan, Denizli Platform Sözcüsü Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör katıldı.

Heyet; Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve önceki dönem Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu gibi isimleri ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Denizli’nin istekleri iletilirken, aynı zamanda kente yapılacak yatırımlar da görüşüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 14 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu