Özel İdare’nin facebook sayfası Oklu’ya özel

Denizli İl Özel İdaresi de, çağa ayak uydurdu ve sosyal medyaya girdi. Ancak kurumun açtığı facebook sayfası ilk bakışta şaşırtıyor. Sayfada, Genel Sekreter Adem Oklu’nun fotoğraflarının ağırlıkta olması, buna karşın İl Genel Meclisi Başkan Hüseyin Gürlesin ve diğer birimlerin yok denecek kadar gölgede kalması dikkat çekiyor.
/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2013 Salı, 12:20
Son dönemde ülke gündemine damga vuran Gezi olayları, sosyal medyanın etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Denizli İl Özel İdaresi de bu trendi yakalayarak hem facebook hem de twitter’da hesap açtı.
İl Özel İdaresi’nin facebook sayfası ilk kez ziyaret edenleri şaşırtıyor. Görünen manzara sanki Genel Sekreter Adem Oklu’nun kişisel sayfasına girilmiş izlenimi veriyor. Çünkü sayfada Adem Oklu’nun çeşitli etkinliklerde ve çalışmalar esnasında çekilmiş boy boy fotoğrafları yer alıyor.
Buna karşın İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ve Özel İdare’nin diğer birim amirlerinin fotoğrafları ise yok denecek kadar az. Hatta facebook sayfasının ana fotoğrafında Oklu’nun bir etkinrlikte çocuklara balon dağıtırken çekilmiş görseli ve Özel İdare’nin logosu birlikte yer alıyor.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
20 Mayıs 2025 Salı | 14 | 28 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 17 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 19 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 19 | 35 | Sıcak |
24 Mayıs 2025 Cumartesi | 20 | 35 | Sıcak |