REKLAMI GEÇ

Özel İdare’nin facebook sayfası Oklu’ya özel

Özel İdare’nin facebook sayfası Oklu’ya özel

Denizli İl Özel İdaresi de, çağa ayak uydurdu ve sosyal medyaya girdi. Ancak kurumun açtığı facebook sayfası ilk bakışta şaşırtıyor. Sayfada, Genel Sekreter Adem Oklu’nun fotoğraflarının ağırlıkta olması, buna karşın İl Genel Meclisi Başkan Hüseyin Gürlesin ve diğer birimlerin yok denecek kadar gölgede kalması dikkat çekiyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2013 Salı, 12:20

Son dönemde ülke gündemine damga vuran Gezi olayları, sosyal medyanın etkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Denizli İl Özel İdaresi de bu trendi yakalayarak hem facebook hem de twitter’da hesap açtı.

İl Özel İdaresi’nin facebook sayfası ilk kez ziyaret edenleri şaşırtıyor. Görünen manzara sanki Genel Sekreter Adem Oklu’nun kişisel sayfasına girilmiş izlenimi veriyor. Çünkü sayfada Adem Oklu’nun çeşitli etkinliklerde ve çalışmalar esnasında çekilmiş boy boy fotoğrafları yer alıyor.

Buna karşın İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ve Özel İdare’nin diğer birim amirlerinin fotoğrafları ise yok denecek kadar az. Hatta facebook sayfasının ana fotoğrafında Oklu’nun bir etkinrlikte çocuklara balon dağıtırken çekilmiş görseli ve Özel İdare’nin logosu birlikte yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 16 32Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 21 34Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Mayıs 2024 Salı 21 35Parçalı Bulutlu