Kaldırımlar araçlardan kurtarılıyor

Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kaldırıma parklar ile ilgili çalışma başlattı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2017 Cuma, 18:18
Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha güvenli bir trafik ortamında yaşamlarını sürdürebilmeleri, trafik kazalarının önlenmesi amacıyla denetimlerini sürdürüyor.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yoğunlaştırılmış trafik denetimlerinde 1.195 araç kontrol edildi, şehir içindeki ana cadde ve güzergâhlarda araç ve yaya trafiğini engelleyen 610 araca da yaya kaldırımlarına park ve hatalı park etmekten cezai işlem uygulandı.
Kaldırımlara park eden 65 araç trafikten men edildi.
Yorumlar
bide hat minübüslerine ne zaman el atılacak.kırmızıda geçerler istediği yerden yolcu alır.yavaş yavaş giderler önüündeki araba yavaşsa basarlar kornaya.her şerit onlarındır.diğer şöförlere hiç saygıları yoktur.merakla bekliyorum acaba kim el atacak
inşlah devam ettirilir güzel bir uygulama tebrik ederim arabalarmı kaldırımdan gidiyor yoksa insanlar mı anlayamadım gitti birde otobüs duraklarına park edenlerede el atsınlar ve bu bezdirinceye kadar insanlar yanlış yaptıklarını anlayana kadar etse.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 15 | 30 | Az Bulutlu |