Dikkat! Bu yollar kapalı

Denizli dün akşam saatlerinden bu yana kar yağışının etkisi altında. Gece boyu ekipler sahada olmasına rağmen kar yoğunluğuyla başa çıkamadığı bir çok ilçe yolu kapandı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2016 Perşembe, 09:26
Denizli bir süredir yüksek kesimlerde görülen kar ile dün resmen tanıştı, beyaz çile yeniden kendini gösterdi. Gece boyunca devam eden yağışın ardından Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin ekipleri sahaya çıktı, yolları açık tutmak için yoğun çaba harcadı.
Ancak, yağış yoğunluğunun yüksek olduğu bazı yollarda gece geç saatlerden itibaren sorun yaşanmaya başlandı. Karayolları 27. Şube Şefliği’nden edinilen bilgiye göre, Güney-Buldan ve Güney-Çal yolları kapandı. Çameli-Fethiye arasında da ulaşım sağlanamazken, yağışın en fazla olduğu bölgelerden biri olan Kale-Tavas Yolu da geçit vermiyor.
Karayolları 27. Şube Şefliği Adıgüzel Baraj Gölü yolunun da kapalı olduğunu bildirdi. Ekipler, bu yollarda ulaşımı sağlamak için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Yorumlar
çameli yolu fena halde ama nedense yarın için okullar tatil olmadı kaza mı olmalı illa ? 2 gün okula gelince çocuklar dahi mi oluyor?
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
11 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 27 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 15 | 28 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 28 | Parçalı Bulutlu |