REKLAMI GEÇ

Kentte yağmur, yükseklerde kar

Kentte yağmur, yükseklerde kar

Denizli’de, kent merkezinde yağmurlu bir gün geçirilirken, akşam saatlerinde yüksek rakımlı yerlerde kar yağışı başladı. Metrekareye düşen yağmur miktarı 49 kilograma ulaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2017 Pazartesi, 23:35

İl genelinde yağışlı bir gün yaşandı. Kent merkezi, en çok yağış alan yer oldu. Merkezefendi’de metrekareye 50 kilogram, Pamukkale’de ise 20 kilogram yağmur düştü. Yağış sırasında Merkezefendi’nin üst kesimlerindeki mahallelerde cadde ve sokaklar sularla doldu. Sabah saatlerinde başlayan ve gün boyunca aralıklarla devam eden yağmur, günlük yaşamı da etkiledi.

SERİNHİSAR’DA KAR
Öte yandan yağmurlu hava Serinhisar’da akşam saatlerinde kar yağışına dönüştü. Zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların çoğu yolda kaldı. Denizli-Antalya karayolunu kullanacak sürücülere, Tavas Kavşağı ile Serinhisar arasında kalan bölgede dikkatli olmaları uyarısı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Temmuz 2025 Çarşamba 25 41Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 25 40Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 23 39Sıcak
12 Temmuz 2025 Cumartesi 23 39Sıcak
13 Temmuz 2025 Pazar 24 40Sıcak