Meteoroloji’den yağmur uyarısı

Meteoroloji İl Müdürlüğü, bugün başlaması beklenen yağmurun 3 gün etkili olacağını açıkladı. Hafta sonunun açık bir havanın etkisinde geçirecek olan Denizli, yeni haftaya da yağışla başlayacak.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2017 Çarşamba, 12:23
Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü, bugün öğleden sonra başlaması beklenen sağanak yağmurun, hafta sonuna kadar etkili olacağını duyurdu.
Perşembe ve Cuma günü sürecek olan yağmur nedeniyle hava sıcaklıklarında da düşüşler yaşanacak. Günü ortalama 25-26 derece seviyesinde geçirecek olan Denizli’de sıcaklık Perşembe ve Cuma günleri düşecek, 21-22 derece seviyesine gerileyecek.
Hafta sonunda yer yer parçalı bulutlu, genelde açık bir havanın etkisinde olması beklenen Denizli’de hava sıcaklıkları yeniden mevsim normalleri seviyesine yükselecek.
Denizli yeni haftayı da yağışlı bir havanın etkisinde karşılayacak. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yer yer etkili olan yağmur devam edecek.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 15 | 30 | Az Bulutlu |