Ağaç kesme, fidan dik!

Denizli Orman Müdürlüğü, Yılbaşı’nın vazgeçilmez süsü olan çam ağaçlarının kesilmesine ve yol açılan doğa tahribatına dikkat çekmek için “Ağaç kesme, fidan dik” kampanyası çerçevesinde ücretsiz fidan dağıttı.
/ DENİZLİHABER / 31 Aralık 2013 Salı, 13:49
Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, Delikliçınar Meydanı’nda stand açarak “Ağaç kesme, fidan dik” kampanyası hakkında bilgilendirme broşürü dağıttı.
Ayrıca yılbaşında çam ağacı katliamına dikkat çekmek amacıyla vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı. Her sene fidan dağıttıklarını belirten Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy, “Bir yıl içinde toplam 500 bin tane fidan dağıttık. Bugün ise toplam 5 bin fidan dağıtıyoruz. Hedefimiz 10 bin tane fidanı vatandaşlarımıza ulaştırmak” dedi. Ersoy, vatandaşların yılbaşında ağaç kesmek yerine yeni bir fidan dikmelerini istedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
20 Mayıs 2025 Salı | 14 | 28 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 17 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 19 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 19 | 35 | Sıcak |
24 Mayıs 2025 Cumartesi | 20 | 35 | Sıcak |