Denizli ormanları Ersoy’a emanet

Mümtaz Kanat’tan boşalan Denizli Orman Bölge Müdürlüğü koltuğuna Ahmet Ersoy getirildi.
/ DENİZLİHABER / 1 Şubat 2013 Cuma, 17:49
Orman Bölge Müdürü Mümtaz Kanat’ın Genel Müdürlük emrine müfettiş olarak atanmasıyla boşalan Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’ne getirilen Ahmet Ersoy göreve başladı.
İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’ni 1984 yılında bitiren, Kastamonu, Bursa, Bilecik, Bursa, Denizli ve Uşak Orman Bölge Müdürlükleri’nde çeşitli görevlerde çalışan Ahmet Ersoy, 2009 yılından bu yana İzmir Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Denizli Orman Bölge müdürlüğü’ne atanan iki çocuk babası Ersoy, Denizli’ye gelerek göreve başladı. Ersoy, Denizli ve Uşak’ın Türkiye’nin ormanlık alanı en fazla olan iller arasında olduğunu belirterek, yeni görevini layıkıyla yapmaya çalışacağını söyledi.
Yorumlar
degerli nurhan arkadasım agaç katliamı olmadıgı kanaatindeyim. Agaçların kesilmesi yerine yenilerinin dikilmesi ormanın devamlılıgı için gereklidir. Kesilen agaçlar ekonomik ömrünü tamamlamıs ve ya tamamlamaya yakındır. Agaçlarda bir canlı gibi çimlenir büyür ve ömrünü tamamlar. Bunları hem ekonomiye katkı saglamak gelecek nesillere daha iyi bir orman varlıgı sunabilmek için agaçlar kesilmektedir.
saygılarla
Yeni müdürümüzün ağaç katline “DUR” demesini bekliyoruz..Başarılar dilerim..
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 20 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |