REKLAMI GEÇ

Denizli protokolü şehitleri ziyaret etti

Denizli protokolü şehitleri ziyaret etti

Vali Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4. yıldönümünde asker ve polis şehitlerinin mezarlarını ziyaret etti, 15 Temmuz şehidi Haki Aras’ın ailesi ile buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2020 Çarşamba, 17:03

İlk olarak Asri Mezarlıkta Asker ve Polis Şehitliklerini ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, 11 ‘inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. Piyade Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve diğer protokol üyeleri okunan duaların ardından şehit yakınlarıyla yakından ilgilenerek şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Vali Ali Fuat Atik, 11 ‘inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. Piyade Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol üyeleri şehitlik ziyaretinin ardından 15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilen hain saldırılarda şehit olan Haki Aras’ın Denizli’de ikamet eden eşi Firuze Aras’ı ziyaret etti.

Vali Atik, Başkan Zolan ve beraberindekiler 15 Temmuz şehidinin eşi ve çocuğu ile sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2025 Perşembe 11 27Az Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 30Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 16 29Çok Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 15 30Az Bulutlu