REKLAMI GEÇ

Denizli protokolünden bayram mesajları

Denizli protokolünden bayram mesajları

Denizli protokolü, yarın kutlayacağımız Ramazan Bayramı ile ilgili mesajlar yayınladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekilleri ve diğer protokolün mesajları şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2016 Pazartesi, 16:36

ZEYBEKCİ: HERKES BİRBİRİNİ KUCAKLAMALI
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, milletçe birlik ve beraberliği perçinleyen müstesna günler olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

“Gönlümüzün farklı bir iklime girdiği Ramazan ayının sona ermesinin hüznünü yaşarken, bayrama kavuşmanın sevinciyle teselli bulduğumuz bu günde, herkes birbirini kucaklamalı. Dargınlar barışmalı. Bu arada, kimsesi bulunmayanlar ile birilerinin yardımına ihtiyaç duyanları da unutmamalı. Bayrama erişmenin mutluluğu, dalga dalga yurdun dört bir köşesine yayılmalı.

Dilerim bu bayram, aileniz ve sevdiklerinizle, gönlünüzce geçireceğiniz unutulmaz bir zaman dilimi olsun. Her günü, başta milletimiz olmak üzere tüm ümmeti birbirine yakınlaştırıp, farklı düşünüp, farklı yaşasak, çok farklı coğrafyalarda bulunsak da, Hz. Adem ile Havva’dan gelen kardeşler olduğumuzu hissettirsin; bir olursak var olacağımızı, ayrılır ve birbirimize düşersek savrulup yok olacağımızı hatırlatsın.”

VALİ ALTIPARMAK: BAYRAMLAR SEVİNDİRMEK İÇİN FIRSATTIR
Vali Ahmet Altıparmak, Ramazan Bayramı mesajında, “Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz Ramazan ayının ardından, bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu dorukta yaşatan bayramlarımızdan Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız” diyerek, şunları kaydetti:

Bayramlar, giderek yitirdiğimiz sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerimizi yeniden kazanmamıza, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına vesile olan müstesna zaman dilimleridir. Bayramlar; zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır, bunu böyle anlamalı, böyle kabul etmeliyiz. İnanıyorum ki, bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.”

BASMACI: HUZUR VE KARDEŞLİK GETİRSİN
CHP Milletvekili Melike Basmacı, Ramazan Bayramı’nın kardeşliği, hoşgörüyü ve barışı tesis etmesini dileyerek, “Bayramlarımız birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar yarınlara umutlar taşıyan niyettir. Dini ve milli günlerimiz milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir. Ramazan Bayramı’nın tüm hemşerilerime, milletimize ve ülkemize iyilikler getirmesini, Ramazan ayı boyunca büyüttüğümüz sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma ortamının daha da gelişmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

ZOLAN: KÜSKÜNLÜKLERE SON VERELİM
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bayramlarda hakim olan barış ve hoşgörü ikliminin, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi. “Kardeşliğin, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği en güzel günlerimizden olan Ramazan Bayramı’nda dargınlıklara ve küslüklere son verelim” çağrısında bulunan Zolan, şöyle devam etti:

“Bayramlarda hakim olan barış ve hoşgörü iklimi, ülkemize ve dünyaya huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Ülkemizin yükselişine ve kalkınmasına engel olmak isteyenler, ellerindeki bütün kozlarla milletimizin birlik ve beraberliğine kast etmektedir. Ancak, Türk milleti tarihte olduğu gibi bugün de milli ve manevi duygularıyla bu zor sürecin üstesinden gelerek, dünyada barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün temsilcisi olacaktır.”

FİLİZ: TOPLUMSAL BARIŞ İÇİN FIRSATTIR
Ak Parti İl başkanı Necip Filiz, bayramların toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik için eşsiz bir fırsat olduğunu belirterek, “Gelecek adına, çocuklarımız adına, güçlü bir umuttur bayramlar. Zira çocuklarımız, sevgiyi, saygıyı, hürmeti, cömertliği, izzeti ve fedakârlığı, başkalarının yüzünü güldürmeyi, bayramlarda öğreniyor, bayramlarda yaşıyor. İşte, bize düşen sorumluluk da, çocuklarımıza, örnek bir bayram yaşatmaktır. Bunu başarabilirsek, insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktarabilirsek, hiç kuşkusuz, yarınlarımız çok daha güzel, çok daha aydınlık olacaktır” diye konuştu.

SANCAR: ESKİ BAYRAMLARIN GÜZELLİĞİ YAŞANMIYOR
CHP İl Başkanı Teoman Sancar, bayramların sevginin, saygının yoğunlaştığı ve gönüllerin kucaklaştığı ulvi günler olduğunu vurgulayarak, “Maalesef karanlık ve karamsarlığın hakim olduğu şu günlerde ülkemizde eski bayramların güzelliğini ve sıcaklığını yaşayamaz hale geldik. Her geçen günün bir öncekini arattığı, acaba bu gün hangi ilimize acı düştü diye yüreklerin dağlandığı, insanların huzurla sokağa çıkamadığı özgürce yaşayamadığı bu karanlık günlerin biran önce geçmesi, yüzlerin gülmesi, acılı haberlerin gelmemesi en büyük dileğimizdir. İnanıyoruz ki, Türkiye Cumhuriyetinin cefakar ve fedakar vatandaşlarının bu acılı günleri de atlatacağı günler yakındır” ifadelerini kullandı.

GÜRLESİN: BAYRAMI ANLAMLI HALE GETİRELİM
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlayıp, Ramazan Bayramı’nı karşılamaya hazırlandığımızı belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar çok özel günlerdir. Bayramın coşkusunu, mutluluğunu tüm aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşerilerimizle paylaşarak daha da anlamlı hale getirmeliyiz. Mübarek Ramazan Bayramının güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Akraba, komşu, eş dost, hasta ve ziyaret bekleyen kardeşlerimizi hatırlayalım. Kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıp, hayır dualarını alalım. Herkesi tebessüm ettirelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”

SUBAŞIOĞLU: BAYRAMLARDA DİNİ VE MİLLİ DUYGULAR PERÇİNLEŞİR
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevinç ve mutluluğunun yaşandığını, bayram sevinciyle dini ve milli duyguların perçinleştiğini, milli birlikte ve beraberlik bilincinin daha da güçlendiğini belirtti. Denizlililerin bayramını kutlayan Subaşıoğlu, bayramın İslam alemine, Türk milletine, huzur sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

ÖZER: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYALIM
Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Hz. Peygamber’in bayramların yardımlaşma, dayanışma, huzur ve sevinç günleri olduğunu bildirdiğini anımsatarak, “Hatta yalnızca bayramda değil, diğer günlerde de bu yolda yaşamayı emretmiştir. Dolayısıyla bizler de yalnızca bayramlarda değil diğer günlerde de aynı şekilde davranmalıyız. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi asla bozmamalıyız. Çünkü milletimizin geçmişinde tüm bu davranışlar ve uygulamaların güzel örnekleri bulunmaktadır.
Bu vesileyle üyelerimiz ve halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Kin ve nefretin konuşulmadığı, kan ve gözyaşının olmadığı, hep bir arada, sağlık ve huzur içinde nice bayramlar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

_

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 14 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 14 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 29Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 30Açık

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

_

Denizli Harita

denizli-side

http://adres.denizli.bel.tr/

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

_

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26

_