REKLAMI GEÇ

Denizli protokolünden yeni yıl mesajları

Denizli protokolünden yeni yıl mesajları

Sevinçleri, kederleri, getirdikleri ve alıp gittikleriyle 2015’i uğurluyor, 2016’ya “merhaba” diyoruz. Denizli protokolü de yayınladıkları mesajlarla vatandaşların yeni yılını kutladı. İşte protokolün yeni yıl mesajları…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2015 Perşembe, 10:02

VALİ ŞÜKRÜ KOCATEPE
Her geçen zaman dilimi esas itibarıyla, yaşanmışlıkların değerlendirilmesi fırsatını geride bırakır. Şüphesiz geçmişle ilgili muhasebe, gelecek idrakinden yoksun bırakılmamalıdır. Bu çerçevede geride bıraktığımız yılların hatırlanması ve buradan elde ettiğimiz kazanımlarla önümüzdeki döneme, 2016 yılına, daha gerçekçi bir perspektiften bakma imkânı bulacağımızı düşünüyorum. 2015 yılında olduğu gibi Denizli’mizin her alanda gelişmesi, kalkınması, mutlu, huzurlu yaşanılabilir bir kent haline gelmesi amacıyla yapılan çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecek, 2016 yılı için planladığımız yeni ekonomik, sosyal, kültürel projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesi ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulması için azami gayret sarf edilecektir. Şüphesiz Denizli’nin her alanda gelişme, büyüme, kalkınma konusunda ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür. Bu birlik, beraberlik, dayanışmaruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır. Sağlanan bu ruh ve istikrarla; kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve bütün Denizlililer, “Denizli sevdası” etrafında azim ve kararlılıkla çalışmakta ve çalışmaya da devam edeceklerdir. Amaç ekonomide, eğitimde, sanayide, turizmde, ulaşımda, sağlıkta, sosyal ve kültürel alanlarda Türkiye’ye örnek bir il olan Denizli’nin dünyaya örnek bir il olmasını sağlamaktır.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN
Ülkemiz açısından son derece önemli gelişmelerin yaşandığı 2015 yılını geride bırakıyor ve 2016 yılını yeni umutlarla karşılıyoruz. 2016 yılının ülkemize ve milletimize barış, huzur ve refah getirmesini yeni ve güzel yarınların başlangıcı olmasını diliyorum. 2015 yılı Türkiye için son derece önemli hadiselerin yaşandığı bir yıl olmuştur. Terörden, mülteci sorununa, ekonomik istikrardan gelişme politikalarının daha da güçlenmesine kadar toplumsal ve sosyal birçok hadisenin çözümüne ilişkin 2015 yılında yoğun bir gündem yaşanmıştır. Savaş ve kaos ortamı, hem acıyı yaşayan mazlum halklar, hem de buna tanık olan vicdan sahibi insanlar için ızdırap vericidir. 2016’dan en önemli beklentimiz, huzurlu ve istikrarlı bir Türkiye’nin bölgesinde barışa öncülük ettiği, akan kan ve gözyaşının durduğu, hiç kimsenin vatanını terk etmek zorunda kalmadığı bir dünyadır. Bu temennimiz aynı zamanda hükümetimizin de vizyonudur. Bu duygu ve düşüncelerle 2016’nın insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
“Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve hizmet aşkıyla 2016 yılında da Denizlimiz için büyük hayaller kurmaya, dev yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Bitmek tükenmek bilmeyen hizmet sevdamızla yeni projeler üreterek, vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Denizli 2016 yılında da dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek. İnşallah insanlarımız daha da mutlu olacak. Hizmet sevdamızla birlikte birbirimize sımsıkı sarılmaya devam edeceğiz ve yürüyüşümüz daha da güçlü olacak. Asırlardır barış, kardeşlik ve dirlik rüzgarlarının egemen olduğu ülkemizde 2016 yılında da aynı rüzgarlar esmeye devam edeceğine inancımız tamdır. Hiç şüphemiz yok ki; kardeşlik hukuku içinde yaşayan ve zorluklar karşısında birbirine kenetlenen halkımızın dayanışması, ülkemizin yıl boyunca en büyük koruma kalkanı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI NECİP FİLİZ
Geride bıraktığımız 2015 yılı ülkemiz ve dünya açısından önemli badirelerin atlatıldığı bir yıl olmuştur. 2015 yılında, milletçe hepimizin yüreğini burkan acı hadiselerde; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, vatanı uğruna şehit olan asker ve polislerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, milletimize ve yakınlarına başsağlığı temenni ediyorum. Bu millet, tüm unsurlarıyla, tüm etnik kökenleriyle, tüm inanç grupları ve mezhepleriyle, yıllar boyunca olduğu gibi gelecekte de iç içe, dostça, dayanışma içinde yaşamaya devam edecektir. İnşallah 2016 yılı, yepyeni ve büyük hedeflere koşan Yeni Türkiye için kilometre taşı bir yıl olarak tarihe geçecektir. Yeni yıl ülkemiz ve şehrimiz açısından yepyeni bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI SUBAŞIOĞLU
Merkezefendimiz için dolu dolu geçirdiğimiz, yoğun çalıştığımız bir yılı geride bırakıyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak yeni hizmetler ve yeni projelerimizle yoğun geçecek 2016 yılına heyecanla hazırlanıyoruz. Geride bırakacağımız 2015 yılında olduğu gibi, 2016 yılında da Merkezefendimizin gelişimine büyük katkı koyacağız. Merkezefendili hemşerilerimizin yaşam kalitelerini yükseltmek için mesai arkadaşlarımızla beraber aynı azimle ve heyecanla çalışacağız. Herkesin bildiği gibi ‘Marka belediye’ olma yolunda hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu adımlarımızı 2016 yılında daha da ileriye taşıyacağız. Bizler Merkezefendimizin her şeyin en iyisine layık olduğu düşüncesiyle hareket ediyor, çalışmalarımızı ve projelerimizi de buna göre şekillendiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2016 yılının ülkemize, ilimize ve Merkezefendimize iyilikler getirmesini temenni ederken tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.”

SARAYKÖY BELEDİYE BAŞKANI AHMET NECATİ ÖZBAŞ
Acısıyla, tatlısıyla, sevinciyle, üzüntüsüyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni yıla yeni umutlar ve yeni heyecanlarla giriyoruz. Sarayköy Belediyesi olarak dolu dolu geçen bir yılın ardından, yeni yılda da siz değerli vatandaşlarımız için yoğun bir şekilde çalışmaya ve ilçemizi daha modern daha yaşanır bir ilçe haline getirmeye devam edeceğiz. Her yıl bir önceki yılımızdan daha fazla hizmet edecek, 32 mahallemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın gurur duyduğu ve övündüğü bir Sarayköy için gece gündüz demeden koşacağız. Yeni yılla birlikte Sarayköy’ümüzün büyük değişikliklere ve atılımlara sahne olacağına, bölgesinde lider ve örnek alınan bir şehir olma hayaline bir adım daha yaklaşacağına olan inancımız tamdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu