REKLAMI GEÇ

Denizli şehidine ağlıyor

Denizli şehidine ağlıyor

Diyarbakır – Silvan karayolunda PKK’lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyı, zırhlı polis aracı geçerken uzaktan kumandayla infilak ettirmesiyle şehit olan üç emniyet mensubundan birisi olan 3. Sınıf Emniyet ve Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun baba ocağında yas sürerken, yapılan açıklamalarda saldırı telin edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2015 Çarşamba, 09:42

Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun şehit edilmesinin ardından milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Melike Basmacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, yaptıkları açıklamada hain saldırıyı kınadılar.

ZEYBEKCİ: HESAP VERECEKLER
AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci, yaptığı açıklamada, şehit düşen ve Ankara’da görev yapan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Kabukçu’nun geçici görevlendirmeyle gittiği Diyarbakır’da bombalı saldırıda yaralandığını ve kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu belirtti.

Acı haberin Türk milletini acıya boğduğunu kaydeden Zeybekci, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne kast edenlerin hiçbir şekilde amaçlarına ulaşamayacaklarını, kardeşlik hakim olana kadar operasyonların süreceğini, bu tür olaylara karışan eli kanlı katillerin de eninde sonunda adalete hesap vereceğini sözlerine ekledi.

TİN: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Diyarbakır’da şehit düşen Serinhisar’lı Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu, polis memurları Mustafa Nohut ve Nuri Yazanel’e Allah’tan rahmet ailelerine, hemşehrilerine ve Türk milletine başsağlığı dileğinde bulundu.

Milletvekili Tin, “Milletimizin başı sağolsun. Ülkemizin huzuruna, milletimizin kardeşliğine kasteden soysuzların soyu bitene kadar terörle mücadelemiz sürecek. Terörün gölgesinde siyaset yapan hainlerde bu topraklara ihanetin bedelini ödeyecek Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Terörün lanetliyorum” dedi.

BASMACI: 1 KASIM’DAN SONRA 32 POLİS ŞEHİT OLDU
CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı da, 1 Kasım seçimlerinden bu yana 32 polisin şehit düştüğüne, Güneydoğu’daki illerdesokağa çıkma yasağı ilan edildiğine dikkati çekerek, “Tek parti iktidarından beklenen istikrar böylemi sağlanacak?” diye sordu.

Olayların ve şehit haberlerinin son bulmasını isteyen Basmacı, “Diyarbakır’da, Silvan yolu Oğuzlar köyü yakınlarında zırhlı polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 3 polisimiz şehit edilmiş, emniyet mensuplarımız yaralanmıştır. Öncelikle bu saldırıda hayatlarını kaybeden güvenlik görevlilerine rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadesini kullandı.

ZOLAN: HAİNLER AMACINA ULAŞAMAYACAK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Diyarbakır’daki hain saldırının ardından yaptığı açıklamada, “Ülkenin birliğine ve bütünlüğüne göz diken hainler hiçbir zaman emeline ulaşamayacaklar” diyerek, şunları kaydetti:

“Acımız büyük. Ancak hainler bilmelidir ki; ülkemizin birlik ve beraberliğine kast edenlere karşı binlerce yıldır nasıl mücadele ettiysek, bugün de yine aynı kararlılıkla mücadele vereceğiz. Türkiye üzerinde hain hedefleri olan herkes bilmelidir ki, mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne göz diken hainler hiçbir zaman emeline ulaşamayacaktır. Dün olduğu gibi bugün de tek yürek, tek yumruk dimdik ayaktayız. Yaşanan hain saldırıda şehit düşen kahraman emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, emniyet teşkilatımıza, Denizlimize ve Yüce Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralı polislerimize ise acil şifalar temenni ediyorum.”

KEÇECİ: KAOS ORTAMINDAN BİR ÖNCE ÇIKMAYI DİLİYORUM
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Diyarbakır’da zırhlı polis aracının geçişi sırasında gerçekleşen saldırıya kınadı. Terörün ve şiddetin her türlüsünü lanetlediğini ifade eden Keçeci, “Diyarbakır’da zırhlı polis aracının geçişi sırasında gerçekleşen patlama sonucu şehit düşen Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu ve diğer iki polisimize Allah’tan rahmet ailelerine, başsağlığı diliyorum. Ülkemizin huzuruna, milletimizin kardeşliğine kasteden tüm terör olaylarını kınıyorum. Ülkemizin huzur ortamına kavuşmasını, içinde bulunduğu kaostan bir an önce çıkmasını diyorum” dedi.

DEGİAD: ATEŞ OCAĞIMIZA DÜŞTÜ
DEGİAD Başkanı Melike Sözkesen de, Diyarbakır’daki hain saldırıyı lanetleyerek, “Ateş ocağımıza düştü, hemşehrimiz hain bir tuzakta heba oldu. Çözüme yaklaşacağımıza gittikçe uzaklaştığımız bu savaşta, kendi topraklarımızda kardeşin kardeşe kırdırıldığı bu kanlı tezgahta, gençlerimizi ve onlara bağladığımız geleceğimizi yitiriyoruz” açıklamasını yaptı.

FİLİZ: ÜZÜNTÜMÜZ DERİN, ACIMIZ TARİFSİZ
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, ülkenin birliği ve bütünlüğünü bozmaya yönelik hain saldırıların amacına asla ulaşmayacağını belirterek, “Hemşehrimiz Kabukçu, geçici görevlendirmeyle gittiği Diyarbakır’da bombalı saldırıda pusuya düşürülmüş, yaralı olarak kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen şehadet şerbetini içmiştir. Kaybettiğimiz vatan evlatlarımız Ahmet Kabukçu, Mustafa Nohut ve Nuri Yılmazer’e Allah’tan rahmet dilerim. Şehit polislerimizin aileleri ile Emniyet Teşkilatımız’a ve milletimize başsağlığı, Yaralılara da acil şifalar temenni ediyorum. Başımız sağ olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu