REKLAMI GEÇ

Üçgen’de taşıt kuyruğu uzadıkça uzadı

Üçgen’de taşıt kuyruğu uzadıkça uzadı

Büyükşehir Belediyesi’nin köprülü kavşaklar projesinde, Zeybek’ten sonra Üçgen kavşağının da trafiğe kapatılmasıyla haftanın ilk günü trafikte büyük bir sıkıntı yaşandı. Bölgede taşıt kuyruğu uzadıkça uzadı, zaman zaman sinirler gerildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2016 Pazartesi, 09:42

Kente giren taşıtların trafik ışıklarına takılmadan transit geçiş yapabilmeleri için son nokta olan Zeybek ve Üçgen kavşaklarında çalışmaların start almasıyla, trafik akışı da belirlenen yeni güzergahlara yönlendirildi.

Fevzi Çakmak Bulvarı’ndan Üçgen’e ulaşan ve buradan İzmir yönüne gitmek isteyen sürücüler uzadıkça uzayan taşıt kuyruğuna takıldı. Sabah saatlerinde trafik akışının çok yavaş olması, işe yetişme telaşında olanlar ile personel ve öğrenci servisleri sürücüleri sıkıntılı anlar yaşadı. Bu bölgeden bir an önce çıkma isteği de sürücülerde zaman zaman gerginlik yarattı.

BU YOLLARI KULLANIN
İzmir yönünden gelip Ankara istikametine gidecek olan sürücüler, Bakırlı Köprülü Kavşağı’ndan sola dönüp 25. Cadde üzerindeki yönlendirme levhalarını takip ederek Dokuzkavaklar Köprülü Kavşağı’ndan Ankara karayoluna ulaşacak.

Yine aynı yönden gelerek Antalya ve Muğla istikametine gidecek sürücülerin İstasyon Köprülü Kavşağı altından geçip Kirişhane Camii önündeki servis yolunu kullanarak Deliktaş Köprülü Kavşağı’na çıkmaları gerekiyor.

Otogar ve İstasyon Caddesi’nden Antalya, Muğla ve Ankara yönlerine gidecek sürücüler, Doğan Caddesi üzerindeki yönlendirme levhalarını takip ederek bu güzergahlara çıkabilecek.

Ankara yönünden gelip İzmir istikametine gidecek olan sürücülerin Dokuzkavaklar Kavşağı’ndan sağa dönüş yaparak 2290 Sokak üzerinde bulunan yönlendirme levhalarını takiple Bakırlı Köprülü Kavşağı’ndan İzmir yoluna çıkabilecekleri belirtildi.

Ankara yönünden gelip otogar ve şehir merkezine gelecek sürücülerin, Üçgen Kavşağı’ndaki yönlendirme levhalarını takip ederek servis yoluna katılıp otogar ve şehir merkezine güvenli bir şekilde ulaşabilecek.

Ankara yönünden gelip Antalya istikametine gidecek sürücülerin Üçgen Kavşağı’ndaki mevcut yolu kullanarak Deliktaş Kavşağı’na bağlanıp, oradan da Antalya yoluna geçiş yapmaları gerekiyor.

Antalya yönünden gelip Ankara istikametine gidecek sürücüler, Deliktaş Köprülü Kavşağı altından geçip Üçgen Kavşağı servis yolundaki yönlendirmeleri takip ederek, Ankara yoluna çıkış yapabilecek.

Antalya yönünden gelip İzmir istikametine gidecek olan sürücülerin Deliklitaş Kavşağı’nı geçip, servis yolunu kullanarak 2049/3 Sokak üzerindeki yönlendirme levhalarını takip ederek İzmir Çevre Yolu’na ulaşabilecekleri kaydedildi.

Yorumlar

HAKAN   -  Bağlantı 14 Kasım 2016, 11:28

Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır. Hergün 10dk gittiğim yolu bugün 45 dk gittim. İlk günün çilesi normaldir ve 1 hafta daha sürecektir. Sonra herkes kendine göre bir yol güzergahı belirlesin. mümkün mertebe anayola yanaşmadan gitmeye çalışın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu