REKLAMI GEÇ

Vali adıyla dolandırıcılık sürüyor

Vali adıyla dolandırıcılık sürüyor

Vali Ahmet Altıparmak, yardımcıları ve özel kalem müdürünün adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık bir türlü engellenemiyor. Alınan önlemlere rağmen art niyetli kişiler hayırseverler ve işadamlarına musallat olmaya devam ediyor. Valilikten yapılan açıklamada bu kişilere itibar edilmemesi, polise bilgi verilmesi istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2017 Salı, 14:43

Vali, vali yardımcıları ve özel kalem müdürünün adları kullanılarak bağış ve yardım kampanyası adı altında hayırseverler ve işadamları dolandırılmaya devam ediliyor.

Yapılan uyarılar ve alınan önlemlere rağmen dolandırıcılık olaylarının artması üzerine Denizli Valiliği’nden yeniden uyarı geldi.

Denizli Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumunun vatandaşları, işadamlarını ve esnafı telefon veya diğer iletişim yollarıyla yardım toplama gibi bir talebi veya yönteminin bulunmadığının ifade edildiği açıklamada, “Valiliğimizin ve herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon gibi yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, tedbir amaçlı olarak da böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın öncelikle Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğü ile görüşerek durumu bildirmelerini (0258 265 18 82), Emniyet Müdürlüğü’nün (155) veya Jandarma Komutanlığı’nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunulması önemle rica olunur” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu