REKLAMI GEÇ

Denizli Valisi Demir’den açıklama

Denizli Valisi Demir’den açıklama

Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in merkeze alınmak için İçişleri Bakanlığı’na dilekçe vermesi kentin birinci gündem maddesi oldu. Vali Demir, “Bu kararı almam için hiçbir neden açıklayamayacağım, neden yok” dedi. Demir, bakanlığa dilekçeyi verdiği gün Ekonomi Bakanı Nihat zeybekci ile de görüştüğünü belirterek, aralarında geçen diyaloğu anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2014 Cuma, 13:23

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, 30 Ağustos 2011 tarihinde Denizli’deki görevine başladı. İş dünyası başta olmak üzere sivil toplum örgütleri ve toplumun her kesimiyle iyi ilişkiler kurdu. Kısa sürede adı, “Halkın Valisi”ne çıktı. Gezi eylemleri esnasında büyük bir risk olarak, “Ben Denizli halkına güveniyorum” dedi ve dönemin Emniyet Müdürü Zeki Bulut’a talimat verip, polisi sokaklardan çekti. Vali Demir, dün (Perşembe) saat 14.00’te İçişleri Bakanlığı’na dilekçe vererek, merkeze alınmak istediğini bildirdi.

ZEYBEKCİ, “HAYIRLI OLSUN” DEDİ
Demir, bugün yaptığı açıklamada, “Bu kararımla ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Ben böyle uygun gördüm. Bu kararımın ardından başka şeyler aranmasın. Bugüne kadar başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci olmak üzere, diğer milletvekillerimiz ve bürokratlarla gayet uyumlu çalıştık. Bugün (Cuma), Bakanlığın bana dönüş yapmasını bekliyorum. Gerekli işlemleri yapıp merkeze alacaklardır. Bu kararımı Bakan Nihat Zeybekci ile dilekçeyi verdiğim gün paylaştım. Bana, ‘Hayırlı olsun’ dedi. Sayın Zeybekci’ye bize ve Denizli’ye verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

mustafa sönmez   -  Bağlantı 13 Eylül 2014, 13:29

sayın, karakterli valim zeybek oynamak ıstedı efeler gıbı….zeybekcılık yapmayıncada hayırszların hayırlısı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu