REKLAMI GEÇ

İlçelerde Çarşamba Denizli merkezde Cuma kar var

İlçelerde Çarşamba Denizli merkezde Cuma kar var

İçlerinde Denizli’nin de bulunduğu Ege Bölgesi’nin tüm illeri Çarşamba günü hızla soğuyacak. Çarşamba akşamı Denizli’nin yüksek kesimlerine ve ilçelerine kar yağacak. Hava sıcaklığı -4’de kadar gerileyecek. Denizli merkezine ise Cuma günü yoğun kar yağışı bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2012 Salı, 15:23

Kar yağışının ardından yurdun batı bölgelerinde, yağmur görülse de ılık bir hava etkili oldu. Balkanlar’dan yarın yeni bir soğuk hava dalgası gelecek. Soğuk havadan öncelikle Marmara Bölgesi etkilenecek. Soğuk hava, çarşamba günü Anadolu’ya geçecek. Önce sulu kar şeklinde başlayacak yağış, yarın gece Bolu, Kütahya ve Eskişehir ile Bilecik-Bursa arasında yoğun kara dönecek. İç Anadolu genelinde salı gecesi ve çarşamba günü yoğun kar olacak. Ankara da bu yoğun kar yağışından nasibini alacak. Akdeniz Bölgesi ise soğuklardan cuma günü etkilenecek. Çarşamba günü Akdeniz ve Güneydoğu’da kuvvetli yağmur var. Doğu Anadolu’da görülen ayaz, havanın aşırı soğuk olmasına neden oluyor. Sıcaklık Erzurum’da gece -31’e kadar düştü. Çarşamba ve perşembe günü ise yoğun kar havayı yumşatacak. Ege Bölgesi de çarşamba günü hızla soğuyacak. Çarşamba akşamı Afyon ve Kütahya dışında, Muğla ve Denizli dahil birçok bölgeye kar yağacak.

ÇARŞAMBA İLÇELER, CUMA DENİZLİ MERKEZDE KAR VAR

Çarşamba akşamı Denizli’nin yüksek kesimlerine ve ilçelerine kar yağacak. Hava sıcaklığı -4’de kadar gerileyecek. Denizli merkezine ise Cuma günü yoğun kar yağışı bekleniyor.

DENİZLİ’NİN 4 GÜNLÜK HAVA RAPORU

15 Şubat Çarşamba
Kar yağışı başlıyor. Özellikle yüksek kesimler ve kuzeydeki ilçelerde kar etkili. Hava sıcaklığı en düşük 0, en yüksek 4 derece.

16 Şubat Perşembe
Kar yağışı devam ediyor. İlçeler kar yağışı anlamında sıkıntılı. Hava daha da soğuyor. Hava sıcaklığı en düşük -4, en yüksek 2 derece.

17 Şubat Cuma
Kar yağışı sürecek. Bugün özellikle kent merkezine kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük -2, en yüksek 0 derece.

18 Şubat Cumartesi
Kar yağışı devam ediyor. Hava sıcaklığı en düşük -2, en yüksek 0 derece.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Temmuz 2025 Pazar 24 40Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 27 41Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 26 42Sıcak