Denizli yeni yıla sakin girdi

Denizli 2017’ye sakin girdi. Saatler gece yarısını gösterdiğinde 200 dolayında vatandaş 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplandı, dilek fenerleri uçurdu.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2017 Pazar, 11:46
Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
Denizli’de yeni yılı dışarıda kutlayan vatandaşlar, saatler 00.00’ı geçtikten sonra Delikliçınar Meydanı’nda toplandı. Aralarında Suriyeli ve İranlıların da bulunduğu yaklaşık 200 kişi yeni yılın ilk dakikalarını alanda geçirdi.
Yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlardan bazıları alanda konfeti yaktı. Bazı vatandaşlar ve sevgili çiftler ise yeni yıldan beklentileri için dilek feneri uçurdu.
2017’ye girmenin mutluluğunu kutlayan vatandaşlar cep telefonlarıyla sık sık fotoğraf çekti. Polis ekipleri yaşanabilecek olası sorunlar için çevrede güvenlik önlemleri aldı.
Yeni yılı ülkelerinden ayrı geçiren bir grup İranlı vatandaş Denizli’nin simgesi olan horoz heykelinin önünde dilek feneri yakarak gökyüzüne bıraktı.
Neşeli halleriyle dikkat çeken grup horoz heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 27 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 15 | 28 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 28 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 15 | 32 | Parçalı Bulutlu |