REKLAMI GEÇ

Denizli’de 2014 yılının en çok okunan haberleri

Denizli’de 2014 yılının en çok okunan haberleri

2014’ü geride bıraktık. Denizlihaber.com bir yıl boyunca 7000’den fazla haberi sizlerle paylaştı. Acı, tatlı birçok gelişmeyi Denizlililer, Denizlihaber.com’dan takip etti. İşte 2014’ün en çok okunan 20 haberi…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2014 Çarşamba, 16:07

Denizlihaber.com,2014 yılı boyunca 1 milyon 950 bine yakın farklı okur tarafından ziyaret edildi. Haber sitemize gerçekleştirilen 5 milyon 600 binden fazla ziyarette 22 milyon 500 bine yakın sayfamız okundu. Denizlihaber.com yıl boyunca okurlarıyla 46 bin civarında yeni içerik paylaştı. Gelenek olduğu üzere Denizlililer yine en çok, asayiş haberlerine ilgi gösterdi. İşte Denizli’de 2014 yılı boyunca en çok okunan 20 haber.
denizli-patlama-ic

BAYRAMYERİ’NDE PATLAMA: 3 ÖLÜ, 34 YARALI
11 TEMMUZ 2014
Bayramyeri Selçuk Caddesi ile Sarayköy Caddesi’ni birleştiren 357 Sokak’ta meydana gelen tüpgaz patlamasında, giyim mağazası sahibi Ayfer Yıldırım, pastane işletmecisi Didem Fazlı ve bebeği hayatını kaybetti. Bölgeyi savaş alanına çeviren patlamada 34 kişi de yaralandı. Patlamanın ardından büyük hasar gören bina daha sonra yıkıldı ve halen otopark olarak kullanılıyor. Patlama ve sonrası tüm gelişmeleri Denizli kamuoyuyla paylaşan Denizlihaber.com’un haberleri tam 143 bin 11 okuma aldı. Olay, yılın en çok okunan olayı oldu.

denizli-olayli-berkin-eylemi-ic

DENİZLİ’DE OLAYLI BERKİN ELVAN EYLEMLERİ
11-12 MART 2014
Gezi olaylarında, başına isabet eden biber gazı kapsülü ile yaralandıktan 269 gün sonra yaşamını yitiren Berkin Elvan için düzenlenen protesto eylemleri olaylı geçti. Yürüyüşe geçen eylemcileri dağıtmak isteyen polisin müdahalesi sert oldu. Çınar Meydanı, Gazi Bulvarı, Atatürk, İstiklal ve Lise caddeleri ile ara sokaklar savaş alanına döndü. Polisin biber gazı kullandığı olaylar saatlerce sürdü. Eylemler ikinci güne sarktı. Olaylarda, 2’si polis 30 dolayında kişi yaralandı. Polis CHP’li Kazım Arslan’ın seçim bürosunun camını taşla kırıp içeri biber gazı attı. 32 kişi gözaltına alındı. Denizlihaber.com’un Berkin Elvan haberleri 109 bin 489 farklı okuma aldı.

denizli-avm-de-intihar-ic

AVM ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ
23 OCAK 2014
2014’ün en çok okunan olayı bir AVM’de yaşanan intihar olayıydı. Genç bir kızın nişanlısından ayrıldığı için yaşamına son verdiği korkunç intihar ile ilgili gün içinde yapılan haberler toplamda 106 bin 107 kez görüntülendi. AVM’nin çatı katından kendini zemine bırakarak yüzlerce kişinin gözleri önünde yaşamına son veren Ayşe A.’nın ölüme gidiş anının fotoğraflarından oluşan galeri ise 502 bin 623 kez görüntülendi. Denizli’de yılın ilk ayında yaşanan bu kötü olay, Denizlilerin en çok takip ettiği olaylararasında yer aldı.

denizli-bursa-caddesi-otobus-kazasi-ic

BURSA CADDESİ ULUS KAVŞAĞINDAKİ OTOBÜS KAZASI CAN ALDI
1 AĞUSTOS 2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi, birbiri ardına meydana gelen trafik kazalarından dolayı bu hizmeti yeniden üstlendiğine neredeyse pişman oldu. Belediye otobüslerinin karıştığı kazalardan birisi Bursa Caddesi’nde 1 Ağustos’ta meydana geldi. Kazanın tüm detaylarını masaya yatıran Denizlihaber.com’un peşi sıra yaptığı haberler toplamda 97 bin 706 okuma aldı. Belediye otobüsünün önce otomobile, sonra da bir binanın balkonuna çarptığı kazada, 2 kişi ölmüş, 16 kişi de yaralanmıştı.

denizli-baba-ogul-oldurup-gomdu-ic

BABA-OĞUL BİRLİKTE ÖLDÜRÜP GÖMDÜ
13 KASIM 2014
Ailesinin kayıp olarak polise bildirdiği Onur Sandal’ın cesedi, Bağbaşı’ndaki Kent Ormanı’nda toprağa gömülü olarak bulundu. Sandal’ı, ilişkisi olduğu genç kızın babası A.T. ile oğlu A.T’nin 17 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi. Otopside ciğerinde toprak parçaları çıkması, Sandal’ın diri diri gömüldüğünü ortaya koydu. Konuyla ilgili Denizlihaber.com’un peşi sıra yaptığı haberler toplamda 68 224 kez okundu.

denizli-oguzcan-kaza-kurbani-ic

GENÇ OĞUZCAN DA OTOBÜS KURBANI
5 KASIM 2014
Belediye otobüsünün karıştığı bir başka kaza Acıpayam karayolunda meydana geldi. Kazada, Tuncay K. yönetimindeki 20 BB 058 plakalı otobüs ile TEV Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Oğuzcan Okkaya’nın kullandığı ATV çarpıştı. Kazada yaşamını yitiren TEV Anadolu Lisesi öğrencisi Oğuzcan Okkaya, Acıpayam’da toprağa verildi. Genç kurban ak Parti Denizli Milletvekili Emin Okkaya’nın da oğluydu. Olayla ilgili yapılan haberler 30 bin 989 okuma aldı.

denizli-gezi-hakimi-nden-ders-gibi-karar-ic

GEZİ HAKİMİ HEM KARAR HEM DERS VERDİ!.
12 MART 2014
Denizli’de, Gezi Davası’na bakan 7. Asliye Ceza Mahkemesi, 9 sanığın beraatına karar verdi. Sanıkların beraatına ilişkin Hakim Haki Öncü tarafından kaleme alınan karar metni ise, yalnız Denizli değil ülke gündemine oturacak cinsten oldu. Beraat kararının gerekçelerinin anlatıldığı metin, bir yargı hükmünün yanı sıra adeta insan hakları ve demokrasi dersi de verdi.
7. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Haki Öncü, kararında sanıkların demokratik haklarını kullandığını vurgularken, demokrasinin tanımından ileri demokrasinin nasıl algılanması gerektiğine, Erdal Eren’den Muhsin Yazıcıoğlu’na, Sebahattin Ali’den Nazım Hikmet’e ve Ahmet Kaya’dan Berkin Elvan’a örnekler verdi. Hakim Öncü’nün haberi 26 bin 725 okuma aldı.

denizli-ozsoy-kaza-ic

KARŞI ŞERİDE GEÇEN KAMYONET 2 GENCİ KATLETTİ
21 EYLÜL 2014
Denizli-Ankara Karayolu Sevindik Köprülü Kavşağı’ndaki trafik kazasında, tanınmış işadamı Fikret Özsoy’un kullandığı 20 ABF 91 plakalı kamyonet, kontrolden çıktı ve karşı şeride geçerek Abdullah Akdağ yönetimindeki 20 YC 700 plakalı otomobile çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Akdağ ile araçta bulunan arkadaşı Ali Çınarcı öldü. Ahmet K. ve Tuğba S. ile kamyonetin sürücüsü Fikret Özsoy yaralandı. Olayla ilgili Denizlihaber.com’un yaptığı haberler toplam 25 bin 208 okuma aldı.
denizli-acipayam-karayolu-nda-kaza-uc-olu-ic

KAMYON OTOMOBİLİ BİÇTİ: 3 ÖLÜ, 3 YARALI
7 EYLÜL 2014
Denizli-Antalya Karayolu’ndaki kazada, Eyüp B.’nin kullandığı 20 YH 566 plakalı Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait kamyon, önünde seyreden Ahmet Yücel (34) yönetimindeki 67 AD 125 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan aynı aileden 4 yaşındaki Buğlem Nur Yücel, babaanne Kadriye Yücel (56) ve anne Emine Yücel (36) yaşamını yitirdi. Kazada, 3 kişi de yaralandı. Bir gün sonra ortaya çıkan görüntüler de kazanın boyutunu ortaya koyuyordu. Denizlihaber.com’un o kaza ile ilgili yaptığı haberleri toplamda 24 bin 102 okuma aldı.

denizli-bagbasi-kaza-ic

BOŞ OTOBÜS TRAFİĞE DALDI
25 EYLÜL 2014
Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsünün karıştığı bir başka kaza haberi Bağbaşı’ndan geldi. Barış K, yönetimindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 20 BLD 94 plakalı otobüsü, Kelleci Kardeşler Restoran’ın 200 metre yakınlarda park etti. Şoförün inmesinden kısa bir süre sonra otobüs aniden hareket etti. Geri geri giden ve Denizli-Antalya karayolunda trafiğe dalan otobüs, servis minibüsüne çarptı. Kazada bir kişi öldü, dördü ağır beş kişi yaralandı. Haber 21 bin 639 farklı okuma aldı.

denizli-mesaj-atip-intihar-etti-ic

MESAJ ATIP İNTİHAR ETTİ
4 MART 2014
15 Mayıs Mahallesi’nde, 30 yaşındaki Murat Can, kız arkadaşının kendisini terk ettiği gerekçesiyle bunalıma girdi ve kendini iple doğal gaz borusuna asarak intihar etti. Murat Can’ın cesedini cep telefonundan “intihar ediyorum” mesajı attığı arkadaşı buldu. Denizlihaber.com’un bu haberi 16 bin 590 okuma aldı.

denizli-tir-minibusle-carpisti-ic

TIR-MİNİBÜS ÇARPIŞTI: 11 YARALI
9 ARALIK 2014
Bağbaşı-Yeniyol ile Yıldırım Beyazıt Caddesi’nin kesiştiği kavşaktaki kazada faciaya ramak kaldı. 09 CA 534 plakalı TIR, önce kavşak içinde bulunan 20 M 0162 plakalı yolcu minibüsüne, daha sonra da 20 AKF 24 plakalı otomobile çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada, minibüs ve otomobilde bulunan 11 kişi yaralandı. Bu kaza haberi de 15 bin 157 okuma aldı.

denizli-yilin-ilk-kari-yagdi-ic

DENİZLİ’YE İLK KAR YAĞDI 
25 KASIM 2014
Denizli’ye yılın ilk karı yüksek kesimlere düştü. Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran-Şahin Tepesi mevkisi ile Honaz, Tavas, Çameli, Çivril, Çal, Çardak ile Serinhisar ilçelerinin yüksek kesimlerine kar yağdı. Bu ilçelere bağlık çok sayıda yerleşim yeri beyaz örtüyle kaplandı. Tavas’taki Bozdağ Kayak Merkezi’nde ise kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Denizlihaber.com’un bu haberi 15 bin 46 okuma aldı.

denizli-lise-ogrencisi-cinayet-kurbani-ic

LİSE ÖĞRENCİSİ ÖLDÜRÜLDÜ
3 ARALIK 2014
Gazi Bulvarı’nda, iki grup arasında çıkan kavgada, Ticaret Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi Okan Mican, bıçaklanarak öldürüldü. Mican, Kocadere Mahallesi’nde toprağa verilirken, annesi Hatice Mican’ın “Beni de Okan’ım ile birlikte gömün” feryatları yürekleri dağladı. Denizlihaber.com’un cinayet ve lise öğrencisinin cenaze töreni haberleri 14 bin 469 okuma aldı.

denizli-otobus-kazasi-16-yarali-ic

BELEDİYE OTOBÜSÜ MİNİBÜS ÇARPIŞTI: 16 YARALI
8 AĞUSTOS 2014
Belediye otobüsü kazalarından birisi de Albayrak Mahallesi’nde meydana geldi. Kazada, Abdurrahman İlal yönetimindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 20 BB 047 plakalı otobüs ile Nail Savcı idaresindeki 20 S 1063 plakalı servis minibüsü çarpıştı. 16 kişinin yaralandığı kaza yürekleri ağıza getirdi. Kamuoyunun merakla takip ettiği belediye otobüsü kazalarıyla ilgili bu haber, 14 bin 65 okuma aldı.

denizli-genc-emre-kaza-kurbani-ic

GENÇ EMRE TRAFİK KAZASI KURBANI
16 AĞUSTOS 2014
Denizli’yi yasa boğan haber Torbalı’dan geldi. Çeşme’ye tatile gitmek üzere yola çıkan iki arkadaştan bir öldü, diğeri yaralı kurtuldu. Otomobilin tıra arkadan çarptığı kazada, Ege Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Emre Gözele hayatını kaybetti. Sürücü E.D. (21) ise yaralandı. Denizlihaber.com’un bu haberi 13 bin 946 okuma aldı.

denizli-otomobil-tirin-altina-girdi-2-olu-ic

OTOMOBİL TIRIN ALTINA GİRDİ: 2 ÖLÜ
29 HAZİRAN 2014
Denizli’deki ölümlü trafik kazalarından birisi de Ulus Caddesi’nde meydana geldi. İbrahim Dinç’in kullandığı 20 UC 789 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 20 YN 373 plakalı TIR’ın dorsesine arkadan çarptı. Kazada, sürücü İbrahim Dinç ve Medine Kölgesiz hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Mahmut Ay ise yaralandı. Bu haber, 13 bin 858 okuma aldı.

denizli-hileli-mallar-ic

HİLELİ ÜRÜNLER ARASINDA 4 DENİZLİ MARKASI 
29 EKİM 2014
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 59 parti üründe taklit ve tağşiş (bir şeyin içine başka bir madde karıştırma) yapıldığını tespit etti. Bakanlık, tağşiş yapan firmaları ve ürünleri internet sitesinden açıkladı. Onlar arasında Denizli’den Türker Gıda Et ve Süt Ürünleri, Hisar Mandıra Süt Ürünleri Tarım Hayv. Gıda Nak. San. Tic. Ltd. Şti, Güngör Süt Ürünleri ve Deligöz Süt Ürünleri de yer aldı. Denizlihaber.com’un bu haberi 13 bin 842 okuma aldı.

denizli-olayli-basbakan-mitingi-ic

OLAYLI BAŞBAKAN PROTESTOSU
1 MART 2014
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim için Özay Gönlüm Meydanı’nda miting yaparken, Delikliçınar Meydanı’nda da hareketli saatler yaşandı. Bir grup, Gazi Bulvarı’nda toplanarak, Delikliçınar Meydanı’na kadar yürüdü. Burada bir süre slogan atan grup, polisin uyarılarına dağılmayıp, İstiklal Caddesi’ne yönelince müdahale gerçekleşti. Toma araçlarıyla biber gazı ve su sıkarak müdahale edilince ortalık bir anda karıştı. Göstericiler dağıldı, ancak ara sokaklardaki kovalamaca uzun süre devam etti. Denizlihaber.com’un tüm detaylarıyla aktardığı haber, 13 bin 838 okuma aldı.

denizli-haberi-oylari-19'a-katladi-ic

HABERİ OYLARINI 19’A KATLADI
1 NİSAN 2014
30 Mart yerel seçimine bağımsız belediye başkan adayı olarak katılan Fikret Serçe, ilginç bir sonuca da imza attı. “Fikret Serçe kaç oy aldı” başlıklı haberimiz 11 bin 891 okuma aldı. Bu da haberin okunma oranının Serçe’nin aldığı oydan 19 kat fazla olduğunu ortaya koydu. Yerel seçimde 623 oy alan Serçe, sonucu “Tecrübelerim ve yapmak istediğim projelerden mahrum olacak Denizli için çok üzgünüm” diye yorumlamıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu