REKLAMI GEÇ

Denizli’de 3 gün yağış ve soğuk var

Denizli’de 3 gün yağış ve soğuk var

Bir süredir bahar havasının hakim olduğu Denizli’de yağışla beraber soğuk hava yeniden kapımızı çalacak. Bazı ilçelerde hava sıcaklığı eksi 1-2 dereceye kadar düşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2016 Cumartesi, 12:37

Meteoroloji Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Denizli’nin büyük bölümünde yarın hava yer yer yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı ise gündüz 24 dereceye kadar yükselecek.

Ancak, 14 Mart Pazartesi gününden itibaren de Balkanlar üzerinde gelen soğuk havanın etkisine girecek. Sıcaklık da kuvvetli sağanak yağışla birlikte 9 derece birden düşecek. Yağışlı havanın 15 Mart Salı günü de etkisini sürdüreceği belirtiliyor.

Hava sıcaklığı ise gündüzleri en yüksek 14-5 derece olacak. Geceleri ise bazı ilçeler soğuğu çok daha fazla hissedecek. Acıpayam’da sıcaklık en düşük salı günü eksi 1, Çarşamba günü eksi 2 derece olacak. Sıcaklığın Beyağaç, Çameli, Çardak, Çivril, Kale ve Serinhisar’da eksi 1, Baklan, Bekilli ve Tavas’ta sıfır dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2025 Pazar 14 27Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 19 35Parçalı Bulutlu