REKLAMI GEÇ

Denizli’de 5.5 büyüklüğünde deprem olacak iddiası

Denizli’de 5.5 büyüklüğünde deprem olacak iddiası

Kendisini deprem tahmincisi olarak tanıtan ve “erken deprem bildirimleri” adı altında entirnet sitesi de kuran emekli astsubay Veysi Kurt, “Denizli’de 5.5 büyüklüğünde bir deprem olacağı” iddiasında bulundu. Önlemlerin ise 6.2 büyüklüğündeki bir depreme göre alınması uyarısını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2015 Perşembe, 12:09

Veysi Kurt, sitesinde “Yeni deprem raporudur… Dikkat!” başlığıyla yaptığı duyuruda, “Kuzey Ege Denizi dahil (İzmir, Muğla Antalya üçgeni), yani Denizli civarı 5.5 büyüklüğünde deprem belirtisi. 6.2 için tedbir amaçlı hazırlıklı olmak lazım” iddiasında bulundu.

Kendi geliştirdiği cihazla depremi önceden tahmin ettiği iddiasındaki Veysi Kurt, bugüne kadar birçok depremi önceden bildiği söylüyor. Kurt, üç alternans arasında geçen hızın depremin olacağı saati belirlediğini kaydederek, tahminleriyle ilgili “Birinci alternans gelen signalin büyüklüğü; depremin büyüklüğünü verir. İkinci alternans; derinlik: Cihazın bulunduğu yer ile depremin olacağı yer arasındaki mesafeyi belirler. Üçüncü alternans; depremi kesin olacak diye onaylar diğer alternanslarla birlikte depremin zamanını belirler” açıklamasını getiriyor.

Yorumlar

Ugur   -  Bağlantı 30 Temmuz 2015, 19:50

Ben jeoloji muhendisiyim ve biz hala hayvanlardan daha once depremi hissedebilecek teknolojiye sahip degiliz bu kadar insanlari tedirgin etmenin bir anlami yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 20 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 20 35Sıcak