REKLAMI GEÇ

5 ilçede kar yağışı bekleniyor

5 ilçede kar yağışı bekleniyor

Kurak geçen yaz mevsiminin ardından, sonbaharda da beklenen yağışların görülmemesi nedeniyle endişeli bekleyiş sürerken, Meteoroloji’den yağmurla birlikte, bazı ilçeler için “kar yağışı bekleniyor” uyarısı geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2016 Pazar, 18:01

Kuraklık nedeniyle baraj ve göletlerde su rezervleri azalırken, hububat ekimi yapan üreticiler de geciken yağmurlar nedeniyle endişe içinde. Ancak, Meteoroloji’nin tahminleri çiftçileri biraz olsun rahatlattı. Yarından itibaren Denizli yağışlı bir havanın etkisine giriyor. Çarşambaya kadar sürecek yağışlar sağanak şeklinde bekleniyor.

5 İLÇEYE KAR UYARISI
Öte yandan 30 Kasım Çarşamba günü için 5 ilçeye kar yağışı uyarısı geldi. Meteoroloji verilerine göre, Çardak, Bozkurt, Çivril ve Bekilli’de kar, Kale’de ise karla karışık yağmur bekleniyor. Kar yağışı görülecek ilçelerde hava sıcaklığı da düşecek. Bu ilçelerde en düşük hava sıcaklığı eksi 2, en yüksek 3 derece olarak tahmin ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2025 Pazar 14 27Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 19 35Parçalı Bulutlu