REKLAMI GEÇ

Atatürk’ün sevdiği şarkılar konseri

Atatürk’ün sevdiği şarkılar konseri

Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78’inci yıldönümü dolayısıyla bir anma gecesi düzenledi. Yoğun ilginin olduğu programda Denizi Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2016 Cuma, 12:04

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 78’inci yıldönümü dolayısıyla Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde bir anma programı düzenledi. Anma etkinliğine 11’inci Komando Tugay Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ve davetliler katıldı.

denizli-buyuksehir-belediyesi-ataturku-anma-konseri-1

Şef Selim Öztaş yönetimindeki Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği bir konser verdi. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı konserde, şarkılar salonda dalgalanan Türk bayrakları eşliğinde söylendi.

“DENİZLİ SANATLA YAŞAMAYA DEVAM EDECEK”
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, program sonunda yaptığı konuşmada Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle andıklarını belirterek, “Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’ inşallah ilelebet payidar kalacak. Birçok güzel sözün sahibi olan Atatürk sanatçılarla ilgili, ‘Herkes her şey olabilir ama sanatçı olamaz’ demiştir. Konservatuarımızda 650 gencimiz var, yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Onların iyi bir sanatçı olmaları için her türlü imkanı sağlıyoruz. Denizli sanatla yaşamaya, Denizli Büyükşehir Belediyesi sanata ve sanatçıya sahip çıkmaya devam edecek. Bu güzel geceye katılımlarınız nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

BİRLİKTE SÖYLEDİLER
Konuşmanın ardından geceye katılan protokol üyeleri, davetliler ve Denizi Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk’ün 100’üncü doğum yılına özel yazılan “100 Yıl Seninle Yaşamak Ne Mutlu Şey Atatürk” eserini hep birlikte seslendirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu