REKLAMI GEÇ

Denizli’de bazı cadde ve sokaklarda sigara içmek yasaklandı

Denizli’de bazı cadde ve sokaklarda sigara içmek yasaklandı

Denizli Hıfzısıhha Meclisi’nin koronavirüs önlemleri çerçevesinde daha önce aldığı bazı kalabalık noktalardaki sigara içme yasağı, İçişleri Bakanlığı tarafından tüm illere yayıldı. Valilik, Denizli’de sigara içmenin yasak olduğu yerleri bölge bölge belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2020 Perşembe, 00:00

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Hıfzısıhha Meclisi’nin Vali Ali Fuat Atik Başkanlığında olağanüstü toplandığı belirtildi. Açıklamada alınan karar paylaşılırken, “Sigara içmenin, doğru şekilde maske takmayı engellemesinden dolayı, halkın yoğun olarak bulunduğu meydanlar, parklar, sıraya girilmesi gereken yerler (banka, PTT, noter, şehir içi toplu taşıma araç durakları, ATM’ler, fatura ödeme yerleri vb.) ile semt pazarlarında sigara içilmesinin yasaklanması” kararına ek tedbir getirilmiştir.

İçişleri Bakanlığının yazısına istinaden söz konusu kararda belirtilen yerlere ek olarak “12.11.2020 tarihinden itibaren İlimizde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Çamlık Bulvarı, İstiklal Caddesi, Lise Caddesi, Atatürk Caddesi ile trafiğe kapalı olan cadde, sokak ve koşuyollarında sigara içilmesinin yasaklanmasına karar verilmiştir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu