Cumhuriyet kutlamalarına muhteşem final

Denizli’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Vali Demir’in verdiği coşkulu resepsiyonla son buldu.
/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2012 Salı, 15:26
Denizli Valisi Abdulkadir Demir’in ev sahipliğini yaptığı Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’na Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Resepsiyonda, Vali Demir ve eşi Nurtaç Demir misafirleri girişte karşıladı.
Anemon Otel’de verilen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’nda coşku doruğa çıktı. Eşi Nurtaç Demir ile birlikte davetlilerin masalarını tek tek gezerek Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Vali Demir, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözünü hatırlatıp, “Biz kutlamalar boyunca bu sözün ne denli gerçek olduğunu yaşadık” diye konuştu.
Konuşmanın ardından, Atatürk ve Cumhuriyeti konu alan slayt gösterisi sunuldu. Onuncu Yıl Marşı eşliğinde Cumhuriyetin 89. yıldönümü nedeniyle hazırlanan pasta, Vali Abdülkadir Demir ve diğer protokol üyeleri ile Şehit yakınları ve gaziler tarafından kesildi. Bu sırada salonda bulunan davetliler ellerinde Türk Bayraklarıyla coşkuyu doruğa tırmandırdı.
Denizlili ünlü ressam Yaşar Çallı, kendi yaptığı Atatürk Portresini Vali Abdülkadir Demir’e hediye etti. Gece Pamukkale Üniversitesi Müzik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından sunulan müzik dinletisi ile devam etti.
Yorumlar
artik Recep Tayyip Erdogan gitmelidir, gitme zamani gelmistir bu Basbakan bizim basimiza bir musibettir, bizim basimiza dert bir basbakan
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
20 Mayıs 2025 Salı | 14 | 28 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 17 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 19 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 19 | 35 | Sıcak |
24 Mayıs 2025 Cumartesi | 20 | 35 | Sıcak |