REKLAMI GEÇ

Denizli’de don 4.395 sayacı patlattı

Denizli’de don 4.395 sayacı patlattı

Denizli’de beyaz esaret bitti ama geride bıraktığı hasar yeni yeni ortaya çıkıyor. Kar yağışının ardından görülen donda 4 bin 395 su sayacı patladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2015 Cumartesi, 11:59

Denizli’ye yeni yılla birlikte iki kez kar yağdı, hayat felç oldu. Ulaşımdan elektrik ve su kesintilerine kadar birçok konuda yaşanan sorunlar Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantılarına da konu oldu.

İlçe belediye başkanlarının ekipman yetersizliğinden dolayı yaşanan sıkıntıları dile getirdiği toplantıda Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Mahmut Güngör, yaşanan sıkıntının gerekçelerini izaha çalıştı.

Başta Honaz ve Bekilli olmak üzere il genelinde yaşanan içme suyu kesintilerinin nedenlerine değinen Güngör, “Başlıca neden içme suyu borularının istenilen derinlikte olmaması. Bunun sonucunda soğukla birlikte don olayı yaşandı. Bu da bizleri zor durumda bıraktı. Eksi 20 dereceleri bulan soğuk hava nedeniyle su sayaçlarında da sıkıntı yaşandı. İl Genelinde 4 bin 395 su sayacı don nedeniyle patladı ve değiştirildi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 20 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 20 35Sıcak