REKLAMI GEÇ

Erdoğan’a esrarengiz mektup

Erdoğan’a esrarengiz mektup

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Denizli’nin Delikliçınar meydanında yapacağı miting öncesi bir vatandaş mektup verdi. Erdoğan bu mektubu protokoldeki yerine oturduktan sonra detaylı bir şekilde okudu ve konuyu Bakan Zeybekci’yle konuşup, mektubu da ona iletti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2015 Cumartesi, 17:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sıfatla ilk kez geldiği Denizil’de kent meydanında vatandaşlara seslendi. Erdoğan, Delikliçınar Meydanı’na geldiğinde bir vatandaş eline mektup tutuşturdu.

Erdoğan, protokoldeki yerine oturduktan sonra mektubu açıp satır satır okudu. Daha sonra Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yi yanına çağırarak, önce mektubu verdi ardından okuduklarıyla ilgili şeyler söyledi.

Mektubu alıp okuyan Zeybekci, ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yazılanlarla ilgili yanıt verdi. Dakikalarca süren mektup diyalogu, medyanın da dikkatinden kaçmadı.

İddiaya göre bu esrarengiz mektup, bir kamu görevlisi tarafından kaleme alınmıştı. Yine o iddialara göre vatandaş kendisinden daha ziyade bir Ak Partili’nin için mektubu kaleme almıştı. Mektupta Ak Partili bir aday adayı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek istiyordu.

Protokolün de ilgiyle takip ettiği esrarengiz mektup diyalogu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli ziyareti sırasında yaşanan en ilginç dakikalar arasındaki yerini aldı.

erdogana-denizlide-esrarengiz-mektup-iÖte yandan Bakan Zeybekci’inin miting öncesi yaptığı konuşmaya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği tepkiler de oldukça dikkat çekiciydi. Bakan Zeybekci’nin “O’na” övgüler dizen konuşması sırasında yüz ifadesi gözlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan Zeybekci’yi konuşmasının ardından yerine otururken özellikle tebrik etti. Daha sonra yanındakilere dönüp, konuşmayı beğendiğine dair bir tavırla birkaç cümle söyledi.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 22 Mart 2015, 01:45

devir öyle devir ki başarılarınız,dürüstlüğünüz için değil övgülerinizle bir yere gelme devri…sn.bakan akp ye katılmadan önce sakın akp ye oy vermeyin diye işadamları toplantısında konuşuyordu,ne değişti?ahh koltuk ahh

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 20 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 20 35Sıcak