Denizli’de hafta sonu yağışlı geçecek

Kent bu haftaya güneşli başlamıştı. Ancak kent hafta içinde yer yer yağış aldı. Kent genelinde bugün ve hafta sonu da yağış olması bekleniyor. Bugün rüzgarın ardından öğle saatlerinde bekleniyor.
Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2020 Perşembe, 10:36
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahminlerine göre, Denizli bu haftayı yağışlı kapatacak. Cuma günü dışında yeni haftaya kadar yağış var.
Bugün kent merkezinde sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan rüzgarın, öğleden sonra sağanak yağış getirmesi bekleniyor. Meteoroloji, Merkezefendi ve Pamukkale hariç diğer . ilçelerde gök gürültülü sağanak yağış tahmininde bulunuyor. Öte yandan, kentte bugün saat 18.00’a kadar hızı 70 kilometreye kadar ulaşacak rüzgarın oluşabileceği bildirildi.
Cumartesi günü kent genelinde sıcaklık artacak. Ancak yağış devam edecek.
Termometreler kent merkezi için en düşük 7, en yüksek 23 dereceyi gösterecek.
Meteoloroji’nin kent merkezi için 4 günlük hava tahmini şöyle:
26 MART PERŞEMBE
Bugün hava öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçecek, sıcaklıklar ise 8-16 derece arasında değişecek.
27 MART CUMA
Cuma günü havanın çok bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklığının 7-18 derece aralığında olacak.
28 MART CUMARTESİ
Hafta sonunun ilk gününde hafif sağanak yağış var. Hava sıcaklığının ise 13/23 derece aralığında olması bekleniyor.
30 MART PAZAR
Pazar günü hava sağanak yağışlı olacak. Beklenen en düşük ve en yüksek hava sıcaklığı 12/18 derece arasında olacak.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
15 Mayıs 2025 Perşembe | 11 | 27 | Az Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Parçalı Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |