REKLAMI GEÇ

Denizli’de kar, elektrikleri kesti

Denizli’de kar, elektrikleri kesti

Yoğun kar yağışı nedeniyle elektrik iletim hatlarında yaşanan sıkıntılar Denizli merkezi dahil birçok yeleşim yerini karanlıkta bıraktı. Özellikle kent merkezinde doğal gaz ile ısınan çok sayıda vatandaş, elektrik kesintileri yüzünden resmen çaresiz kaldı. AYDEM Kurumsal İletişim Müdürü Yazıcı, “Elimiz ayağımız bağlı. Kapanan yollar ve yoğun kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşıyoruz” dedi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2015 Salı, 15:11

Dün akşam başlayan ve bugünde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı, birçok bölgede elektrik kesintisine neden oldu. Elektrik kesintisi kent merkezinde ayrı bir çileyi de beraberinde getirdi. Kentin büyük bir bölümü yıllardır doğal gaz ile ısınıyor. Ancak yoğun kar yağışının neden olduğu ve saatlerce süren elektrik kesintileri, bu sıkıntının yaşandığı bölgelerde ısınmayı da çile haline getirdi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle iletim hatlarında yaşanan sıkıntılar için çaresiz olduğun ima eden AYDEM Kurumsal İletişim Müdürü Elvan Yazıcı, Denizlihabrie.com’un sorusu üzerine, “Elimiz ayağımız bağlı. Kapanan yollar ve yoğun kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşıyoruz” dedi.

Aydın ve Muğla’dan getirilen takviye ekiplere rağmen bakım ve onarım çalışmalarının güçlükle yürütüldüğüne vurgu yapan Yazıcı, “Bu resmen bir doğal afet. Bizi ciddi anlamda hazırlıksız yakaladı” diye konuştu.

Yazıcı, “Denizli ve ilçelerinin bir çok bölgesinde elektrik tellerinin kopması nedeniyle kesintiler yaşanıyor. Denizli’de ekiplerimiz dün akşamdan beri aralıksız çalışıyor” dedi.

Kar nedeniyle kapalı yollara giremedikleri içinde sorunlar yaşandığına dikkat çeken Yazıcı, “Vatandaşlarımız bilsinler ki AŞDEm tüm ekipleriyle birlikte teyakkuzda. Kar yağışının yarın da devam edeceğini göz önünde bulundurarak, tüm ekiplerimizi seferber ettik” diye konuştu.

Yazıcı, hangi bölgelerde ne kadar süredir elektrik kesintisinin yaşandığı ile ilgili sorularına ise “Birçok ayrı noktadan arıza şikayeti aldığımız için veriler sürekli değişiyor. Bir liste vermem çok zor” yanıtı verdi

Yorumlar

mustafa cam   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 19:13

Elimiz ayagımız baglı diyor sayın mudur, iletişim telefonlarını bile kapatmıslar ulaşamıyorsunuz, hadi arayın 4444186 yada buyuksehir belediyesini +90 (258) 280 20 20, mahmud gungor baskanın evinin orada bile (bagbası gokpınar arası) yol kapalı.komik

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu