REKLAMI GEÇ

Mevsimin ilk karı yağdı

Mevsimin ilk karı yağdı

Hava sıcaklığı 10 dereceye kadar düştü. Sabaha karşı Denizli’nin etrafındaki dağlara mevsimin ilk karı yağdı.

/ DENİZLİHABER / 4 Aralık 2012 Salı, 11:30

Tüm yurtta yağışlı hava etkili olurken, Denizli’de önceki günkü fırtına ve yağışın ardından bugünde mevsimin ilk karı dağlara düştü. Honaz, Karcı Dağı, Çökelez Dağı ve Çamlık Tepesi, sabaha karşı kar yağışı ile birlikte beyaza büründü.

Kent merkezinden de görülen dağların zirvesindeki karla birlikte hava sıcaklığı da mevsim normallerine döndü. Geçen hafta 20’nin üzerindeki sıcaklıkla Denizlililer neredeyse yazdan kalma günler yaşarken, kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı 10 derecenin altına indi.

Kentin dört bir yanını saran dağlara kar yağmasıyla birlikte siste arttı. Yüksek kesimlerde etkili olan sis özellikle Cankurtaran Bölgesi, Bekilli, Çal, Güney gibi bölgelerde etkili. Bugün hava sıcaklığı gündüz 10, gece ise 4 dereceye kadar düşecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Temmuz 2025 Pazar 24 40Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 27 41Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 26 42Sıcak