REKLAMI GEÇ

Muhasebe Haftası başladı

Muhasebe Haftası başladı

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz ve Denizli’de görev yapan muhasebeciler, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2013 Cumartesi, 12:51

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Başkanı Necdet Yılmaz ile mali müşavirler ve serbest muhasebecilerin katıldığı çelenk koyma töreninde, muhasebeciliğin Türkiye ekonomisi için önemi vurgulandı.

Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende Başkan Necdet Yılmaz, muhasebecilik mesleğinin sosyal devlet olmak için ekonomik faaliyetlerin kayıt altına alınabilmesi için önemli olduğunu söyledi. Yılmaz “Ülkemiz için, insanımız için, sürdürülebilir ekonomik kalkınma için, ekonomik faaliyetlerin kayıt altına alınması, devlet bütçesi açısından, kamu hizmetlerinin yerine getirilmesi açısından muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleği önemli” dedi. Mesleki sorumluluklarının bilincinde olan bir meslek grubu olarak çalıştıklarını söyleyen Yılmaz “Ekonomik faaliyetlerin kayda alınması, hukukilik kazanması ve bir sonuç doğurması muhasebe kayıtları ve muhasebe meslek mensuplarıyla mümkündür. Muhasebe mesleği ülkemiz için, toplumumuz için, devlet için, sağlıklı bütçe yapabilmek için, sosyal devlet olabilmek için kısacası geleceğimiz için önemlidir” dedi.

Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret eden Denizli Serbest Muhasebeci mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz ile Yönetim Kurulu üyelerinin ilk durağı Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü oldu. Ziyarette, istihdamın kayıt altına alınmasının önemi vurgulanarak, bu konuda muhasebecilere büyük görevler düştüğü belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 16 32Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 21 34Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Mayıs 2024 Salı 21 35Parçalı Bulutlu