Servisçiler yeni saati bekliyor

Okulların açılmasıyla birlikte, öğrencilerin çıkış saatlerindeki uyumsuzluk nedeniyle zor günler geçiren servisçiler, kış dönemine girilmesi nedeniyle önümüzdeki aybaşında gerçekleştirilecek yeni saat uygulamasının okul çıkış saatlerini düzene koymasını bekliyor.
/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2012 Cumartesi, 10:22
Denizli Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Umul, okulların açılmasıyla başlayan çıkış saati sorunu nedeniyle zorluklar yaşadıklarını, bu zorlukların bazı okulların çıkış saatini düzenlemesiyle aşılsa da çoğunun devam ettiğini belirtirken, kış dönemi nedeniyle yapılacak saat uygulamasının soruna kesin bir çözüm getirmesini beklediklerini söyledi.
Öte yandan yollar tek yönlü olduğu için, İstiklal Caddesi’nde bulunan Hürriyet ve Merkez İlköğretim Okulu’ndaki öğrencileri taşımada zorlandıklarını belirten Umul “Bu durum gerek bizleri, gerekse okulun öğrencilerini sıkıntıya sokuyor. Bilhassa engelli öğrencilerin durumu daha da zorlaşıyor. Aileler durumun nedenini sorduğunda, İl Trafik Komisyonu tarafından böyle bir karar alındığını söylüyoruz. Fakat sorun olduğu gibi devam ediyor. Bu nedenle İl Trafik Komisyonu’ndan ricamız, en azından bu iki okul için giriş ve çıkış saatlerinde özel izin vermeleri. O zaman bu konudaki sıkıntı da aşılmış olur” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
6 Temmuz 2025 Pazar | 24 | 40 | Sıcak |
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 26 | 41 | Sıcak |
8 Temmuz 2025 Salı | 26 | 41 | Sıcak |
9 Temmuz 2025 Çarşamba | 27 | 41 | Sıcak |
10 Temmuz 2025 Perşembe | 26 | 42 | Sıcak |