REKLAMI GEÇ

Denizli’de YGS vaazı verilecek

Denizli’de YGS vaazı verilecek

Denizli Müftülüğü, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın (Ygs) yapılacağı 1 Nisan Pazar günü, sınav saatinde gürültüye neden olacak etkinlikler düzenlenmemesi için Cuma Namazı’nda verilecek vaaz ve hutbelerde bu konunun da ele alınmasını kararlaştırdı.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2012 Çarşamba, 16:51

Denizli Müftüsü Alaatin Gürpınar, hafta sonu yapılacak Ygs’nin huzur ve güven içinde yapılabilmesi için ÖSYM Denizli İl Koordinatörlüğünü yürüten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile yaptıkları görüşme sonucunda, sınavın huzur içinde yapılabilmesini temin etmek için halkı bu konuda bilgilendireceklerini söyledi.

Başarılı olsunlar diye dua edeceğiz
Sınava girecek gençlerin istikbali için kendilerinin de üzerine düşeni yapacaklarını ifade eden Gürpınar, “Cuma Namazında verilecek vaaz ve hutbelerde, sınavın yapılacağı gün, düğün, dernek, toplantı, mevlit gibi etkinlikler ile klakson çalınması gibi gürültüye neden olan davranışlardan kaçınılması yönünde halkımızı bilgilendireceğiz. Uzaktan gelenlere yardımcı olunmasını, sınava gireceklerin motive edilmesini isteyeceğiz. Sınava gireceklerin başarılı olması için dua edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 20 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 20 35Sıcak