REKLAMI GEÇ

Yükseklerde kar, ilçelerde donduran soğuk

Yükseklerde kar, ilçelerde donduran soğuk

Hafta başında yağışlı bir havanın etkisine giren Denizli’de termometrelerdeki ısı göstergesi de hızla düştü. Yüksek kesimlerdeki kar yağışının ardından bazı ilçelerde ısı eksi 4-5 derecelere kadar düştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2016 Cuma, 10:10

İl genelinde etkili olan yağışlı hava yerini donduran soğuklara bıraktı. Başkarcı Mahallesi’nin yaslandığı Karcı Dağı’na yılın ilk karı düştü. Bu bölgede yaşayanlar, güne beyaz bir örtünün hakim olduğu görüntüyle başladı.

denizli-hava-sicakliklari-dustu-termometre-eksilerde-1

Beyaz örtünün kapladığı bir başka yer ise Çivril oldu. İlçenin yüksek rakımlı yaylalarından Sığırkuyruğu’nda kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı.

Öte yandan bazı ilçelerde hava sıcaklığı eksi 4-5 derecelere düştü. Baklan, Çameli, Çardak ve Kale eksi 4, Çivril ise eksi 5 olarak ölçüldü.

denizli-hava-sicakliklari-dustu-termometre-eksilerde-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 43Sıcak