REKLAMI GEÇ

Bu fotoğraf sosyal medyayı salladı

Bu fotoğraf sosyal medyayı salladı

Denizli, 29 Kasım günü sabah saatlerinde Tunceli’den gelen acı haber ile sarsıldı. Görevde daha bir yılını bile doldurmayan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar, PKK’lı teröristler ile girdiği çatışmada şehit düştü. Denizli, şehidini bağrına bastı, gözyaşları arasında ebediyete uğurladı. Ama o törende vatandaşların yağmurda ıslanmamaları için askerlere şemsiye tutmasını gösteren fotoğraf, belleklere kazındı. Bu fotoğraf ve habere 190 binin üzerinde erişim sağlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2016 Cumartesi, 13:16

O FOTOĞRAF SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar’ın son yolculuğuna uğurlandığı Şehitlik’te objektiflere yansıyan bir kare vardı ki, hem Denizli insanının duyarlılığını, hem de asker sevgisini ortaya koydu.

Cenaze töreni sırasında saygı nöbeti tutan askerlerin sağanak yağmur altında ıslanmalarını istemeyen Denizlililer, kendileri ıslanma pahasına şemsiyeleri askerlerin üzerine tuttu.

“BİNLERCE BEĞENİ ALDI”
Bu görüntü kısa sürede Türkiye gündemine yayıldı. Denizlihaber.com’un okurlarına “Asker Sevgisi” başlığıyla sunduğu bu kare, sosyal medyayı salladı. 190 binin üzerinde erişim sağlayan bu fotoğraf, 3 bin 100 beğeni topladı. 800’den fazla da paylaşım yapıldı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da güzel bir örnek oluşturan bu habere yorumda bulundu.

denizli-de-askerlere-islanmasin-diye-semsiye-tutan-denizlililer-takdir-topladi-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu