REKLAMI GEÇ

Denizlihaber’in 2017 ilk 10 ayında en çok okunan haberleri

Denizlihaber’in 2017 ilk 10 ayında en çok okunan haberleri

Denizlihaber.com her ay yüzlerce haberi Denizli kamuoyuyla paylaşıyor. Peki en çok hangi tarz haberler okunuyor. Her ay on binlerce Denizlilinin takip ettiği Denizlihaber’in işte yılın ilk 10 ayında en çok okunan haberleri.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2017 Cumartesi, 14:31

Şüphesiz birçok kez Denizlihaber.com’dan gündemin gelişmelerini takip ettiniz. Peki Denizlihaber’in on binlerce okuru sizin ilginizi çeken haberleri mi okudu? En çok hangi haberler ilgi gördü. Neden diğerlerine göre çok okundu?

Denizlihaber.com’un son 10 aylık haber okuma listelerine sizler için göz attık ve sadece ayın en çok okunan haberlerini sizler için derledik. Ne kültür sanat, ne politika ne de ekonomi, sizin de tahmin edebileceğiniz gibi Denizli, geçen 10 ayda en çok asayiş olaylarına ilgi gösterdi. İntiharlar, kazalar, cinayetler diğer tüm haberlerden daha fazla okunup her ayın ilk sıralarına yerleşti.

Ocak ayında yaklaşan Sibirya soğukları uyarısına ilişkin haberimiz, asayiş haberlerini gölgede bırakıp ilk sıraya oturdu. Ancak Nisan ayında bir haber var ki, o ay yapılan tüm asayiş haberlerini geride bırakıp ve yalnızca Nisan’ın değil tüm yılın en çok okunan haberleri arasına girmeyi başardı. İşadamı Derya Baltalı’nın çalışanlarına yaptığı gezi jestine yönelik haberi, bu anlamda kırılması zor bir rekora ulaştı.

İşte her ayın ilk sırasına oturan haberler ve okunma sayıları

OCAK-SİBİRYA SOĞUKLARI GELİYOR

Denizlihaber.com okurları 2017 Ocak ayında en çok o haberi merak etti. Gün geçtikçe etkisini hissettiren kara kışın başında meteoroloji yetkililerini yaptığı “Sibirya Soğuğu Geliyor” uyarısı 12 bin 500’den fazla Denizlili tarafından okundu.

ŞUBAT-BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

2017 Şubat Ayı’nın en çok okunan haberi bir asayiş olayı. Bir süredir kayıp olarak aranan şahıs, başından vurulmuş halde bulunmuştu. Denizlihaber.com tarafından haberleştirilen olay 12 bin 500’den fazla okurumuzun ilgisini çekti

MART-FETÖ/PDY’NİN İŞADAMLARI DAVASINDA ARA KARAR

2017 Mart Ayı’nın en çok okunan haberi bir süredir devam eden FETÖ/PDY davalarına yönelik bir haber oldu. Denizlili işadamlarına yönelik davada mahkeme heyeti ara karar vermiş iki tahliye çıkmıştı. İşte o haber yoğun ilgi gördü. 16 bin 800’den fazla insan tarafından okundu.

NİSAN-İŞADAMI TÜM ÇALIŞANLARINI GEZİYE GÖNDERİYOR

2017 Nisan Ayı’nın en çok okunan haberi ise diğer ayların aksine güzel bir haber. İşadamı Derya Baltalı’nın tüm çalışanlarını tatile göndermesine ilişkin yaptığımız haber, dile kolay, 15 bin 600’den fazla okurumuz tarafından okundu.

MAYIS-BAŞSAVCI ALPER’İN GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI GÖRÜNTÜLERİ
2017 Mayıs’ında en çok okunan haber Başsavcı Alper ve şoförünün yaşamını yitirdiği trafik kazasına ilişkin mobese kayıtlarını aktardığımız haber oldu. Haber 14 bin 900’den fazla okuma aldı.

HAZİRAN-HONAZLI AV BAYİSİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

2017 Haziran’ın en çok okunan haberi bir trafik kazası haberi. Evet; asayiş haberleri okunur ve fakat Honaz’da bir av bayinin geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdiğine ilişken haberin, 2017 yılı içinde çok ölümlü birçok trafik kazası haberinden daha fazla okunması daha ziyade kaza kurbanın yakın çevresinin de habere büyük ilgi gösterdiğine işaret ediyor. Haber 12 bin 700’den fazla okuma aldı.

TEMMUZ-GURBETÇİ AİLENİN 2 ÇOCUĞUNU KAYBETTİĞİ TANKER PATLAMASI

2017 Temmuz’u yılın en hareketli aylarından biriydi. Sarayköy’de yaşanan bir tanker patlaması korkunç sonlanmış çok sayda ölüm ve yaralanmaya neden olmuştu. O olaya ilişkin yapılan detay haberlerden biri, gurbetçi bir ailenin iki çocuğunu kazada kaybetmesine ilişkin olayın detaylarını taşıdığımız haber 22 bin 200’den fazla okurumuz tarafından görüntülendi. Bu haber yılın ilk 10 ayında en çok okunan haberi oldu.

AĞUSTOS-BYLOCK LİSTESİ DİKKAT ÇEKTİ

2017 Ağustos’unun en çok okunan haberi yargıya iletilen Denizli’de bylock kullanıcılarının listesine yönelik yaptığımız haberdi. İstihbarat teşkilatı Denizli’de kaç kişinin bu şifreli haberleşme programını kullandığını isim isim hazırladığı bir dosyayla adalete sunmuş, Denizlihaber o listeye ulaşmıştı. O haber 19 bin 900’den fazla okundu.

EYLÜL-KADIN CİNAYETİ İLK SIRADA

2017 Eylül’ünün de ilk sırasında bir asayiş olayı vardı. Denizli’de işlenen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklenmiş, bu kez sabıkalı ve saplantılı aşık bir genç kadını otomobil içinde öldürmüştü. Haber 9 bin 300’den fazla okur tarafından okundu.

EKİM-BİR İNTİHAR HABERİ DAHA

2017 Ekim’inde ise en çok okunan haber yine bir asayiş haberi. Servergazi Mahallesi’nde meydana gelen intihar ayın diğer tüm gelişmelerinden daha fazla dikkat çekmiş, 7 bin 600’den fazla okurumuz tarafından okunmuştu.

O GÜN-DAHA FAZLASINI MERAK EDİYORSANIZ

Denizli’de yılın ilk 10 ayı ya da daha önceki bir tarih, gün gün, saat saat yaşananları kronolojik bir sıralamayla görmek istiyen, geçmişte neler yaşandığını merak edenler için geliştirdiği O GÜN bölümü, kent okuruna geçmişe daha rahat ulaşımı sağlıyor. Denizlihaber.com’un ana sayfasında yer alan O GÜN bölümünde ulaşmak istediğiniz haberin tarihine tıklamanız yeterli. Açılan sayfada o tarihin tüm haberleri fotoğraf ve başlıklarıyla birlikte gösteriliyor. Denizlihaber.com’un müdavimi binlerce okurumuz, 3 yıla yakın zamandır bu özelliği kullanarak geçmişe dönük haberlere ulaşabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu