REKLAMI GEÇ

Denizlili Beşiktaşlılardan teröre lanet

Denizlili Beşiktaşlılardan teröre lanet

İstanbul’da meydana gelen saldırı nedeniyle Denizli Beşiktaşlılar Derneği, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda terörü protesto etti. Beşiktaşlıların çağrısına uyan tüm renkler Çınar’da toplandı, teröre lanet okundu, alandaki polislere karanfil verildi. Polis, güvenlik nedeniyle yürüyüşe izin vermedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2016 Pazartesi, 19:51

Türkiye, Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta Vodafone Arena önünde bombalı terör saldırısıyla bir kez daha sarsıldı. 2 ayrı bombalı saldırıda 33’ü polis 44 kişi şehit oldu, 155 kişi de yaralandı.

Türkiye’yi yasa boğan terör saldırısının ardından harekete geçen Denizli Beşiktaşlılar Derneği, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir araya geldi.

Sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarda yürüyüşün 19.03’te başlayacağı bildirildi, ancak polis güvenlik nedeniyle yürüyüşe izin vermedi.

MEYDAN’DA TERÖRÜ LANETLEDİLER
Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nin çağrısına uyan diğer renklere gönül vermiş taraftarlar ve vatandaşlar da meydanda toplandı. Grup adına açıklamayı Denizli Beşiktaşlılar Derneği Basın Sözcüsü Hasan Ozan Orpak yaptı.

Cumartesi günü İstanbul’da, Vodafone Arena önünde ülkeye terör korkusu salmak isteyen güçlerin polise yönelik saldırı düzenlediğini belirten Orpak, “Bu saldırı sonucu 44 vatandaşımız şehitlik mertebesine ulaşmış, 155 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan bu alçakça saldırı Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki futbol müsabakası sonrasında gerçekleşmiş, ülkemizi derin bir üzüntüye boğmuştur” dedi.

Yaşanan terör saldırısının ilk olmadığını, ancak son olması için çağrı yaptıklarını belirten Orpak, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve kardeşçe yaşamak için bugün burada farklı renklere gönül vermiş birçok taraftar grupları olarak kardeşliğimizi hiç kimse yıkamayacak. Patlamada yaşamını yitiren tüm kardeşlerimizi kalbimize gömdük. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Terörle yaşamaya alışmayacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

POLİSLERE KARANFİL
Basın açıklamasının ardından bir süre polise sahip çıkan, terörü lanetleyen sloganlar atan taraftarlar, meydanda görev yapan polislere karanfil verdi, başsağlığı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu