REKLAMI GEÇ

Denizlili muhtarların Tarsus’ta çuval yarışı

Denizlili muhtarların Tarsus’ta çuval yarışı

Denizlili bir grup muhtar, Akdeniz illerinde bazı etkinliklere katıldı, çuval yarışlarında derece yapabilmek için ter döktü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2016 Salı, 10:27

Adana’da geçen hafta düzenlenen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 26. İstişare Toplantısı’na Denizli’den Pamukkale’nin Kervansaray Mahallesi Muhtarı Döne Tuna, Fesleğen Mahallesi Muhtarı Semiha Aras, Aziziye Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz, Mehmetçik Mahallesi Muhtarı Zeynep Dalkıran Çelik ve Kuşpınar Mahallesi Muhtarı Cavit Tığraklı katıldı.

Denizlili muhtarlar, Adana’daki istişare toplantısının ardından Mersin’in Tarsus ilçesine geçerek, Pir Sultan Abdal Derneği Tarsus Şubesi’nin düzenlediği etkinliğine katıldı. Etkinlikte 44 yıl önce idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin Aslan’ın anısına saygı duruşu yapılırken, üç fidanın asılmadan önce ailelerine yazdıkları mektubun okunması duygulu anlar yaşattı.

denizlili-muhtarlar-tarsus-cuval-yarismasi-2

Etkinlik, düzenlenen çeşitli yarışma ve aktivitelerle devam etti. Denizlili muhtarlar da diğer katılımcılarla birlikte halat çekti, çuval yarışmasına katıldı, ip atladı, voleybol oynadı. Stresten uzak bir ortamda keyifli bir gün geçiren muhtarlar, daha sonra Denizli’ye döndü.

denizlili-muhtarlar-tarsus-cuval-yarismasi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu